torstaina, tammikuuta 12, 2006

Ihania ostoksia

Jaakolla taitaa olla rytmin vaihdos menossa. Eilen tapahtui sekin ihme, että rakas heppusemme meni illalla jo 20.15 nukkumaan. Ennenkuulumatonta. Ja nukkui koko yön, mutta tietysti herättii useampaan otteeseen. Tänään huomasin alhaalla hampaanalun. Ei ole vielä tullut läpi (kai) mutta ikenessä näkyy selvä valkoinen viiva ja syöttäessä kilahtaa lusikka ikeneen. Tänäänkään Jaakko ei ole nukkunut kuin yhdet päiväunet, joten toivottavasti menisi aikaiseen nukkumaan, niin ehtisi taas vaikka vähän kutomaan.

Tänään käytiin Anttilassa ja mukaan tarttui ihanan vaaleanvihreää Samosta, Moda-lehti, neliraita Woolia ja vaikka mitä alennuksessa olevaa. Sitten vaan pitäisi löytää mukava paitaohje. Ai niin piti ensin tehdä ne lapaset ja sukat Jaakolle ja se sininen paita jota on jo aloitettu. Taidan kyllä purkaa sen paidanalun, kun siitä tuli niin tyhmä.

Villa-alunen pulkkaan on melkein valmis. Taidan purkaa nuo keltaiset ketjusilmukat, jotka virkkasin, kun niitä on mahdotonta saada kulkemaan suoraan. Haluan saada tämän valmiiksi, ennenkuin aloitan mitään uutta, vaikka noita keskeneräisiä ei niin paljoa ole.

3 Comments:

Anonymous Mari said...

Hei!

Näyttää ihanalta tuo sun pulkka-alusta! :) Pitäisi minunkin tehdä sellainen pulkan pohjalle. Meilläkin muuten pulkan kyydissä kulkee Jaakko, ikää 1v 7kk. :)

12:47 ap.  
Blogger Hanna said...

Moi!

Kiitos vaan. Hyvä on nimi teidänkin pojalla ;)T: Hanna

1:17 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Beautiful work! Nice colors!

9:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home