perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Ei nettiä vieläkään :(

Vielä kestää jokunen päivä, että saan netin käyttööni. Eilen pääsin tekemään varsinaisen tilauksen ja kuulemma asennuksessa kestää 1-5 arkipäivää. ´

Minulta poistettiin toissapäivänä viisaudenhammas ja oli tosi helppo juttu! Olin positiivisesti yllättynyt, sillä alaviisaudenhampaat leikattiin yhdellä kerralla ja se oli ihan hirveää. Seurauksena oli monen päivän kuume jne jne. Nyt on ollut koko ajan ihan hyvä olo - ainut vaan, että ruoka on kylmiä sosekeittoja, vellejä, mehuja, jogurtteja jne..tänään saa sentään varovasti syödä pehmeää leipää!

Viikonloppuna olisi tarkoitus kunnostaa varasto (lämmintä tilaa). Se tarkoittaa sitä, että sieltä on kaikki tavarat otettava pois, uusittava hyllyt kestävämmiksi ja muutenkin pitää tila optimoida. Ehkä sitten saisi sisältä jotain vielä sinne kannettua säilöön.

3 Comments:

Anonymous Mari said...

Kumma, että poistivat alaviisurit yhtä aikaa. Mulla jouduttiin kaikki viisurit aikanaan poistamaan, ja silloin lääkäri sanoi, ettei yleensä poisteta molemmilta puolilta yhtä aikaa, vaan mieluummin niin, että eka kerralla otetaan vaikka vasemmasta poskesta ylhäältä ja alhaalta ja sit toisella kerralla oikeasta poskesta kaksi pois. Jää sit toinen poski vapaaksi pureskeluun. :) Ja muutenkin alaviisurien poisto on yleensä vaikeampaa, kun ne tavallisesti joudutaan leikkaamaan, kun taas yläviisurit lähtevät usein vain vetämällä. Toipumista - ja muista piristää itseäsi jollain hyvällä heti kun voit! :) Langoillahan voi piristää jo siinä vaiheessa, kun ei vielä voi syödä mitään... ;)

2:19 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos kommentista :) Taidan piristää itseäni pätkävärjätyllä Nallella..vielä ehdin ostaa sen ennenkuin osallistun Langattomaan lokakuuhun.. ;)

11:01 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Voi, tuttua! Minultakin on viisaudenhampaat leikattu alhaalta, ja voi pojat sitä särkyä! Onneksi Ketorin auttoi! Ja se ihme Corsodyl-litku, jolla piti purskutella. Hyvää se teki, täytyy sanoa.

11:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home