keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Miksei tännekin voisi tulla vähän vettä??

On kuuma. Tuskallista, kun koko ajan on hiki pinnassa ja kasvit kärsivät veden vähyydestä. Tänään juuri haravoin takapihan Terijoen salavan lehtiä reilu 40 litraa, ihan kuin olisi syksy. Takapiha näyttää taas siltä, että siellä voisi jälleen haravoida - kiitos tämänpäiväisen navakan tuulen. Höh. Ei pitäisi valittaa, kun Suomessa ei niin usein näin lämmintä ja kuivaa ole, mutta kun on ihan puhki jo kesken päivää eikä sitten jaksa tehdä oikein mitään järkevää. Osansa tietty silläkin, että aamulla mennään Jaakon kanssa jo 8 pintaan ulos.. Silloin ei vielä ole niin tajuttoman helteistä. Kuulemani mukaan vähän pohjoisemmassa on jo tullutkin vettä, mutta ei täällä. Pilvet vain purjehtivat ohi.

Jaakon liivi on edelleen vaiheessa. En tiedä mikä siinä tökkii, se ei vain jaksa kiinnostaa. Mielessä olisi paljon kivampia projekteja ;)

Jotain olen sentään saanut aikaankin. Tässä pino paitoja ja yksi kesämekko lyhennettyinä ja osa kavennettuina. Olisi kiva, jos t-paidat ja housut olisi niin pitkiä..tällainen tappi kuin olen. Haluan, että vaatteeni istuvat hyvin, eikä niin, että t-paidan helma on jossain lanteilla ja housujen lahkeet rullalla.

Fiksasin pari toppiakin. Olkaimia lyhensin vähän, ja sitten toiseen tein tällaisen rypytyksen. Jostain syystä olen nyt viehtynyt rypytyksiin.

Ja sitten arvauskilpailu. Mitä nämä ovat? Vastaus tulee seuraavassa päivityksessä, kun nämä ovat käytössä :) Lankana on 6-säikeinen Finlan kalastajanlanka ja 1,25 mm virkkuukoukku. Malli on omasta päästä.

2 Comments:

Blogger Ziina said...

nutturapusseja?

9:02 ap.  
Blogger Taija said...

My little ponyn kengät?!

Oletpa ollut ahkera! Tuntuu, ettei itse saa tehtyä muuta kuin valilteltua kuumuutta. Ensi viikoksi mökille viilenemään :).

Onko Onni vapaana? Jos olet sen jo lukenut, voisin vaikka hakea mökkiseuraksi :D

7:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home