sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

VALI VALI VALI ...

Nyt seuraa varsinaista vuodatusta. Ensinnäkin olen äärettömän väsynyt. Piti oikein käydä mitatuttamassa hemoglobiini, mutta sinä ei ollut mitään vikaa. Terkkari passitti minut silti vielä otatuttamaan pienen verenkuvan..toivottavasti siinäkään ei ole mitään. Niin kuin varmastikin olette huomanneet, niin sen jälkeen kun palasin töihin ovat päivitykset tulleet harvakseltaan. En vain yksinkertaisesti ehdi enkä jaksa tehdä minkäänlaisia käistöitä. No joo joskus jotain pientä.

Oma arvioini tähän väsymykseen on se, että Jaakko on ollut koko kevään enemmän ja vähemmän kipeä ja työ, niin kivaa kuin se onkin, on todella haastavaa. No sitten yhtälöön lisätään yhden tiimiläisen poislähteminen ja suurin osa hänen töistään kaatui minun niskaani. Ja niihin hommiin (mm. yhden raportointiohjelman käyttö ja uusien raporttien kehittäminen) sain hyper lyhyen oppimäärän. Eikä tässä vielä kaikki.

Yhtälöön lisätään edelleen uuden asunnon ostaminen (83 neliötä jee jee!!) ja vanhan myyminen. Olin vakaasti myymässä itse tätä asuntoa, mutta sitten tajusin, että en yksinkertaisesti Jaksa. Joku raja minullakin. Ehkä olisin tähänkin venynyt, jos meillä edes nukuttaisiin öisin, mutta kun ei niin ei. Siitepölyt vaivaavat edelleen Jaakkoa (joo joo Zyrtecin avulla nukkuu paremmin), mutta kun tuli uudelleen kamala nuha, kuume ja nyt vielä korvatulehduskin. Molempiin korviin. Hiiohoi!! Ja minäkin olen tulossa kipeäksi ja mies on lähdössä työmatkalle. Voi tähän-tulee-kirosanoja-putkeen. Niin ja se välittäjä on tulossa huomenna ja Jaakon kevätjuhla on tiistai-iltana.

Onneksi olen menossa keskiviikkoiltana katsomaan balettia ja mikäli minä ja perheen muut jäsenet ovat kohtuu kunnossa, niin ihan varmasti jään yöksi hotelliin. Aion nukkua yhden yön hyvin ja pitkään ja syödä rauhassa aamupalan. Olen tätä suunnitellut ainakin puoli vuotta. On tässä tietty sekin puoli, että öiseen aikaan kotimatka voisi kestää aika kauan ja yöunet jäisivät taaskin aika onnettomiksi. Suunnitelmallani on miehen täysi hyväksyntä.

Mainitsin jo, että jotain pientä on käsityösaralla menossa. Tästä on tulossa Jaakolle siis liivi. Ilman mitään ohjetta. teen vain niin kuin sillä hetkellä sattuu huvittamaan.

Ja sitten loppukevennykseksi kuva minusta ja Jaakosta istutushommissa. Jaakosta suuri multasäkki oli aivan IHANA! Äidistäkin oli mukavaa, kun Jaakko laittoi multaa ruukkuun, mutta sitten kun sitä pääasiassa laitettiin muualle kuin ruukkuun, niin se ei sitten ollut niin mukavaa...

No mutta mitäs siitä, kun pussimulta nyt ei niin vaarallista ole. Pääasia että touhuttiin yhdessä, ulkona, auringossa! Mutta nyt lepo ja kuumemittari kutsuvat.

4 Comments:

Anonymous Villasukka said...

Koeta jaksaa! Jotenkin tuntuu, että keväisin kun valo lisääntyy, itse nuupahtaa...

4:38 ip.  
Anonymous Jepy said...

Tsemppiä sinne! :o)

8:42 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos Villasukalle ja Jepylle! Eiköhän tämä tästä. Ainakin olo on mukavampi, kun on nukkunut päiväunet ja kohtuulliset yöunetkin :) Ja Jaakko tykkää antibiootistaan!

9:31 ap.  
Blogger MysteryKnitter said...

Koettakaa kestää! Ei se Jaakon sairaus varmaankaan iän kaiken kestä. Ja kyllä sinäkin, Hanna, paranet. Ihan varmasti paranet, minä tiedän sen.

11:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home