torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Opettelua

Olen harjoitellut tänään saumurin käyttöä. Se on siis ollut minulla reilu 16v, mutta löysin siitä tänään ihan "uusia" ominaisuuksia. Oikeasti kone on äitini, mutta kun hän ei sillä ompele, niin minullahan se on... Tutustuin koneeseen tänään uudelleen oikein ajan kanssa ja apuna oli 90-luvun puolivälissä julkaistu opus. Se on Suuren käsityölehden saumurikoulusta tehty yhteenveto tai siis siihen on kerätty kaikki lehdissä julkaistut osat. Opettelin laakasauman tekoa ja sain taas vaihteeksi leikkuuterätkin toimimaan. Joitain juttuja en ehtinyt harjoittelemaan. Jaakon päiväunien aikaan kavensin taas vaihteeksi housuja, joten mitään kauhean tuottavaa en ole tänään saanut käsityörintamalla aikaiseksi.

Mutta kämppä on siivottu ja kaikkia oven kädensijoja myöten, kun päätin, että nyt kyllä saa pöpt kyytiä. Joo toki meillä siivotaan joka viikko ja imuroidaan useamminkin, mutta nyt oli kunnon Tolutuksen vuoro. Se olisi kiva tietää, että pestäänköhän ppäiväkodeissakin kaikki kädensijat jne... uutisissa vaan oli, että kaikkia tauteja saisi karsittua 25%, jos lasten käsiä pestäisiin enemmän nimenomaan päiväkodissa.

Eilen sain valmiiksi tämmöisen ihan tavallisen collegepuvun Jaakolle. (Koska minä ompelisin jotain UUTTA itsellenikin?? Kaapissa odottaa 1,5 metriä lahjaksi saatua silkkiä Thaimaasta..) Nalle on peräisin Tukholmasta.Huomenna painelen kyllä lääkäriin, kun ääni on yksi pihinä ja kipeä kurkku valvottaa yölläkin. Mutta jos lauantaina pääsisi käymään edes vähän hulluilla päivillä? Jaakon osalta aletaan harjoittelemaan pikkuhiljaa tas tätä normaalieloa, sillä tänään nähtiin taas vaipassa "suomi-lenkki" pitkästä aikaa :) Voi tätä iloa!

4 Comments:

Blogger Riikka said...

Pienet ovat ihmisen ilot, ja hyvä niin =)

9:25 ap.  
Blogger Katja said...

Vain pienten lasten vanhemmat pystyvät puhumaan kakasta niin antaumuksella! Ennen lasten syntymää en ymmärtänytkään, kuinka iso asia vaipan sisältö voi olla.

4:43 ip.  
Blogger Taija said...

Paranemisia ja hyvää vatsan toimintaa sinne!

Mä hei keksin (ehkä), miksi joskus on tuskaa yrittää tallentaa kuvia bloggeriin! Jos tiedoston nimi on pitkä, tai siinä on ääkkösiä tai välimerkkejä ei blogger suostu millään tallentamaan kuvaa, vaikka näyttää sen DONE lätkänkin. Siis yritä muuttaa kuvasi nimeä, niin johan pelittää! Auttoi mulla, ja muistelen, että olet useasti saman asian kanssa paininut... :)

2:33 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Get well soon! And keep knitting and sewing!

10:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home