lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Varustelua

Sain nämä jo tiistaina valmiiksi ja kirjoitin sitten blogiakin, mutta kaikki hävisi...kiva kiva. No tällaiset syntyi siis tiistain aikana.

Jämäkankaista paita Jaakolle.

Ja sitten vedenkestävät töppöset. Päällinen on täysin vedenpitävää ja sisällä on tikkikangas, jossa on vanun toisella puolella puuvilla ja toisella puolella joku ulkoilukangas. Malli on oma, mutta äp-pakkauksen töppösiä käytin vähän mallina. Minun on siis paranneltu malli ;) Sisään mahtuu mukavasti pari villasukkaa ja on helpot pukea jalkoihin.

Villasukatkin tekaisin Jaakolle (yllättäen?), mutta niistä ei ole vielä kuvaa. Kankaita olen haalinut lisää Eurokankaasta ja tulossa on satsi Tartosta. Sisko kuskaa, kun opiskelee siellä. Fleecekin maksaa 2€ kilo!!! Näistä myöhemmin lisää.

Jaakon päiväkotiura on lähtenyt ihan ok käyntiin. Perjantaina hän oli pari tuntia yksin siellä ja oli kuulemma väläytellyt niin mahtavia hymyjä että! Minulla on työvaatteet silitetty ja kahvikuppi pakattu.

Ruotsista ostettu vihreä alpakka viekoittelee minua tuolta kaapista harva se päivä, mutta pysyn lujana ja teen ensin sen yhden Jaakon liivin mikä on kesken.

4 Comments:

Blogger Taija said...

Hyvää ensimmäistä työpäivää Hanna!!! :)

11:00 ap.  
Blogger Hanna said...

Kiitos! Siinä se hujahti tekemättä mitään, kun ei ollut konetta eikä tuolia...

9:32 ip.  
Anonymous Mari said...

Sinut on haastettu! Kurkkaa blogiini. :)

10:12 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Congrats! You have a job! Keep sewing and knitting, when you have time.

10:49 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home