sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006

Hurrur hurisee, ompelukone surisee....

Elikäs vl-haalari on valmis!!!! En saa nyt mitään kuvia tänne, kun blogger on niin idiootti, että se ei anna lisätä kuvia. Prkl. En jaksa alkaa tämänkin kanssa tappelemaan, kun Jaakon nukkumaanmeno oli reilu tunnin jo yhtä huutoa. Sama oli päivällä: mitä väsyneempi poika, sitä suurempi huuto. Kun nostat syliin, niin rauhoittuu ja kun kävelet makkarista pois, niin vielä rauhallisempi poika. Mutta kun olet makkarin ovella, niin huuto alkaa, kun Jaakon laskee sänkyyn niin huuto on jo korviahuumava. Että tänään näin.

Haalarin lisäksi sain kavennettua kahdet omat housut, ja lyhennettyä kahdet. Sitten lyhensin vielä yhden miehenkin housut. Voi miksi en koskaan löydä sopivan pituisia housuja????

Eilen käydessäni kaupassa käviini tarttui tuore Ottobre. Ilokseni huomasin, että siinä oli tosi kivoja malleja, ja aionkin toteuttaa ainakin yhdet housut ja takin.

Josko huomenna saisin sitten noita kuvia. Niin ja Jaakko on tänään huutoa lukuunottamatta vaikuttanut ihan terveeltä, kakkakin näyttää taas ihan suomi-lenkiltä ;)

1 Comments:

Blogger MysteryKnitter said...

Hyvä että Jaakko on kunnossa taas. Ja hyvä, että käsityöpuoli etenee.

10:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home