lauantaina, helmikuuta 25, 2006

Se on siinä!

Lasten huppari, koko 80/86cm
lanka: Samos
puikot: 4,5 ja 5
Malli: Novita kevät 2006, malli 59.

Olympiatyö on viimeistä piirtoa myöten valmis. Ohje oli mielestäni helppo ja 5 puikoilla tuli juuri sen kokoista tiheyttä kuin ohjeen mukaan pitikin, mutta seuraavan kerran kun neulon Samoksesta jotain, niin teen sen kyllä 4,5 puikoilla, sillä minusta 5:lla tulee vähän ehkä harvaa. Huomenna voinkin sitten taas keskittyä siihen välikausihaalariin ;)

Paitsi että huomenna tulee se Suomi-Ruotsi lätkämatsi. Taitaa olla "kansalaisvelvollisuus" katsoa se, vaikka en pahemmin urheilusta välitäkään, siis telkkarista katsottuna. Livenä urheilua on ihan kivakin katsoa ja tietty sitä on mukava itse harrastaa. Jaakollakin on vaarinsa hankkima Suomi-pipo, jota ei olekaan vielä juuri pidetty, mutta nythän siihen on oiva tilaisuus.

5 Comments:

Blogger eusu said...

Voi kuinka IHANA, pikkuinen tietysti ja haalari myös!!! Tuollainen olisi ihana neuloa "jollekin" (??):)

7:39 ip.  
Anonymous vanilla85 said...

Ihana takki ja ihana poika:)

7:40 ip.  
Blogger eusu said...

Kääk, mun piti kirjoittaa huppari! Ja laittaa siis että tuollainen haalari olisi ihana neuloa jollekin:)) Ajatus kulkee nopeammin, kuin kädet kirjoittaen tekstiä, enkä halunnut deletoida alkuperäistä tekstiäkään.

7:40 ip.  
Anonymous AnneM said...

hieno takki! Mä olen tehnyt Sinnan ja Tinjan takit nelosilla, ja tiheys täsmää annettuun 17s/10cm. vitosilla mullakin tulee liian harvaa...

7:53 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Nice work! Keep it up!

10:32 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home