perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Kahvia, suklaata ja appelsiinimehua

Niiden avulla jaksan tänään, huomenna, ylihuomenna jne. tunnista toiseen. Kaikki alkuviikosta tehdyt lupaukset ovat nyt katkolla, sillä Jaakolla on nuha, vähän lämpöä ja ilmeisesti tekee hampaita samaan syssyyn. Että en edes viitsi kertoa viime yöstä tai nyt alkuyöstä. Kaikki tietävät kyllä millaista on räkäisen lapsen kanssa. Aamulla nenä-friida sai aikaan naurua ja hekotuksia, nyt se saa kaamean itkukohtauksen ja hyvin loukkaantuneeen ilmeen.

Tämä on jo toinen tänään kirjoittamani blogipäivitys, mutta se ensimmäinen haihtui taivaan tuuliin, kun bloggeriin ei saanut yhteyttä. Otti aika tavalla aivoon. Se oli meinaan pitkä kirjoitus, ja tuskin muista siitä edes puoliakaan.

No siitä oli ainakin, että Sinisistä silmukoista luin pyöröpuikoilla neulomisesta ja luinpa sieltä vinkinkin miten saada pyöröjen välisestä piuhasta suorempi. Se tapahtuu niin, että kastelee piuhan kuumaan veteen. No koska olen mielessäni lukemattomia kertoja kiroillut puikkojeni käppyräisiä välipiuhoja, niin päätin kokeilla sitä heti. Piuha vaan kattilaan, jossa oli höyryävän kuumaa vettä ja vot! Se toimii sittenkin, niin kuin Galileo sanoi. Laskin noin kymmeneen ja nyt on kaikki pyöröpuikkojen piuhat käsitelty. Hetken aikaa piuha oli yhtä taipuisa kuin Addeissa, mutta hetken kuluttua se oli jähmettynyt takaisin, mutta minua häirinnyt käppyräisyys oli hävinnyt.

Jotain oli vielä lisättävää ja kuvakin, mutta saa jäädä seuraavaan kertaan.

2 Comments:

Anonymous SK said...

Harmi, että Jaakko sai kanssa sen flunssan :-( Pikaista paranemista ja toivotaan että te muut säästytte siltä! T: S, L, B ja J

10:08 ap.  
Blogger Hanna said...

Kiitos paljon! Toivottavasti te olette jo tervehtyneet. Kurjaa tämä on.

10:49 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home