tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Päätös

Sain vihdoin keksittyä, mitä neulon olympialaisissa. Ajattelin ensin tehdä raglanhihaisen palmikkopuseron täältä, jossa ohje on englanniksi. Katsoin jo valmiiksi, että Tennessee olisi Karisman paksuista, koska en halunnut tehdä tätä villasta. No sitten vain Anttilaan lankoja ostamaan. Tulin sitten selailleeksi Novitan uusinta lehteä. Moni malli miellytti kovasti, mutta erityisesti tämä, sillä se on ihan minun näköiseni neule:

Tällaisen voin sitten olympialaisten jälkeen aloittaa, sillä tähän menee aivan varmasti enemmän aikaa kuin 16 päivää...Mutta sitten huomasin raglanhihaisen, hupullisen ja vetoketjullisen lasten neuleen Samoksesta. Jee jee. Juuri kuin näihin olympialaisiin luotu; ei liian suuri ja silti siinä on jotain mitä en ole ikinä neulonut. Ja langaksi valitsin valko-beige sävyisen Samos lollipopin. (Tätä lankaa himoitsin jo viime kerralla Samosta ostaessani). Blokker ei näköjään suostu taas yhteistyöhön, joten laitan tästä kuvan myöhemmin.

Soittelin tänään päivähoidon johtajalle, ja sain kuulla, että Jaakon hoitopaikka selvinnee vasta pari viikkoa ennen aiottua aloitusta. Saa nähdä siis meneekö Jaakko päiväkotiin vai perhepäivähoitajalle. Puolensa kummassakin. No torstaina täällä on päiväkodeissa avoimet ovet, joten silloin aiotaan tuossa lähimmässä käydä vieraisilla joka tapauksessa.