maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Vaatemeemi

Vanilla haastoi minut vaatemeemiin: Kerron mitä minulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Alla on kukkakuviolliset alkkarit, ihon väriset liivit, mustat sukat, mustat housut ja oliivinvihreä t-paita. Vaihdoin tosin äsken paitaa, kun Jaakko sotki neuletakkini ja valkoisen hihattomani mustikkaan, jee jee. Tämän äidin vaatteet menevät ainakin kerran ellei kaksikin kertaa päivässä vaihtoon riippuen siitä, miten Jaakko nuohoaa suutansa minua vasten ja sanoo vää vää...naama on puhdas, mutta suu on sitten toinen juttu.

Jaakko Vaakko ei anna minullehetken rauhaa; koko ajan on puntissa kiinni ja nyt kun seisominen on pop, niin koko ajan pitää seistä ihan mitä vasten vaan. Ja kun luulot omista taidoista on suuret, niin huonostihan siinä sitten aina lopulta käy. Että silmät pitäisi olla selässäkin. Ja tämä seisominen on tullut uniinkin, joten en viitsi edes millainen yö meillä oli. Ja niitä tulee takuuvarmasti olemaan ainakin pari viikkoa. Mutta toisalta on todella hienoa huomata mitä kaikkea tuo lapsi oikein osaakaan ja kuinka nopeasti asioita voi oppia!

Ai niin, haastan Taijan ja Marin, muita en nyt ehdi etsimään. Tämä yksikätisenä kirjoittaminen on vähän hankalaa..

Jaha, mies tuli kotiin ja juuri kun ajattelin, että nyt saisin vaikka syödä rauhassa, niin mies ilmoittaa, että hän tarvitsee kuumemittarin..Jee jee, tässä nyt sitten hoidetaan kahta. Toivottavasti Jaakon kanssa säästytään sairastelulta. Voi räkä.

3 Comments:

Blogger Taija said...

Heips! Mä vastasin haasteeseesi, kiitos vain!

Noista reijistä kantapäissä yms. Mä aina poimin silmukat (oliko ongelma poiminnassa?!) aina virkkuukoukun ja langan avulla, eli virkkaan ekan kerroksen siten, etten tiputa silmukoita koukulta,vaan kerään ne koukunvarteen ja siirrän ne puikoille, näin virkattu lanka "tukkii" reijät tai siis niitä ei synny.

6:08 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos, vinkistä, mutta ongelma ei ollut "normaaleissa" kantapäissä vaan tiimalasikantapäässä, jossa ei tehda kantalappua jne. Eli kantapäästä tulee tässä samanlainen kuin kaupan tavallisissa sukissa. Ohje esim, http://www.ullaneule.net/0105/ohjeet_sydamia_raitaa.html#pitsi.

6:52 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Oi voi voi...Kyllä se Jaakko nyt tahtoo opetella uusia asioita..mutta hyvähän se vain on.

10:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home