sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Jotakin valmista

Tämän päivän olen ommellut, tai lähinnä kaventanut vaatteita. On mukava huomata, että vanhat vaatteet ovat suuria päälle, ja sitten niistä saa taas käyttökelpoisia kunhan niille näyttää vähän ompelukonetta. Päivän saldo oli kahdet farkut ja 4 paitapuseroa. Vielä olisi pitänyt kaventaa yksi paita ja lyhentää kahdet uudet suorat housut, mutta ajattelin, että nyt saa riittää tätä lajia.

Jaakon lapaset valmistuivat eilen ja ne menivät samantien käyttöön. Samoin sukat tulivat valmiiksi, mutta ne ovat menossa lahjaksi tuttavan pojalle.


Sormet syyhysivät Hippyn kimppuun, ja kun en keksinyt muutakaan järkevää, niin aloin tehdä siitä kaulahuivia. Kun pelkkä sileä neule tuntui niin tylsältä, niin valitsin sitten tällaisen helpon mallin, johon ei tarvitse kahta kertaa ohjetta katsoa. Minusta se näyttää mukavalta, vaikka miehen mielestä on kummallista, että kaulahuiviin tehdään reikiä :)


Ajattelin, että tämä huivi voisi olla sellainen "välityö", jota voisi aina huvittaessa rustata. Täytyy kyllä sanoa, että oli aika outoa neuloa 7 puikoilla, kun on tottunut 3:iin, mutta kyllä se siitä suttaantui. Mielessä väikkyy jo lanka, mistä haluaisin seuraavaksi neuloa, mutta sen historiasta myöhemmin.

2 Comments:

Anonymous vanilla85 said...

Sinut on haastettu! http://vanilla85.vuodatus.net/blog/68308

11:37 ap.  
Blogger MysteryKnitter said...

Kauniita neuleita! Keep knitting!

10:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home