lauantaina, tammikuuta 21, 2006

Valmis

No niin tällainen siitä nyt sitten tuli. Sitä en ymmärrä, että miksi ohjeessa oli vaikeusasteeksi merkattu keskivaikea, kun minusta tämä oli helppo? Toisaalta niin kuin jo aiemmin mainitsin, niin ohjeessa oli paljon selviä virheitä...pitänee antaa palautetta lehteen. V-aukon neulomista ajattelin eniten, mutta se olikin ihan helppo juttu.

Lankana oli siis Samos, 4 puikot ja ohje oli hyvin sovellettu ;) Lankaa ei mennyt kuin vajaa 4 kerää eli alle 200g ja hintaa tälle tuli n. 8€ (2,5€ per kerä). Koko on 80 senttiselle lapselle. Koska minua ei vielä nukuta, niin aion aloittaa vielä Jaakolle lapasia tänä yönä samalla, kun katsellaan ihan kummallista elokuvaa.

Viime yönä piti olla miehen "yöhoitovuoro", jotta minäkin saisin joskus nukkua vähän pidemmän jakson. Mutta kuinka kävikään? Jaakko itkee klo 5 ihan täysillä makuuhuoneessa pinnasängyssä ja minä pomppaan olohuoneesta, kun itku ei lopu. Ja mies nukkuu tyynenrauhallisesti vaikka Jaakko itkee 2 metrin päässä! Ja aamulla vielä ihmettelee, että missäs välissä sinä ja Jaakko olette tähän sänkyyn tulleet nukkumaan? Tulipahan todistettua se, että miehet eivät ole ollenkaan niin herkkiä heräämään lapsen itkuun kuin äidit.