perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Keekoilua


Jaakon uusin harrastus on pystyynnouseminen, ja kaikenlainen jalkojen varassa oleminen. Jokainen päivä saan seurata mitä kummallisempia akrobaattiesityksiä ;) Tässä kuvassa Jaakko on hyvin ylpeä siitä, että hän on ihan itse noussut seisomaan. Ja tässä taas on harjoittelun lopputulos eli muhku takaraivossa. Voi surku!

Näihin sukkiin on käytetty lankana 7-veljestä ja 3 puikkoja. Pinta tulee aikaiseksi näin: 3krs 1o, 1n, 1o, 1n jne. 3krs 1n, 1o, 1n, 1o jne ja sitten taas 1o, 1n, 1o, 1n jne. Eli pidennettyä helmineuletta. En edelleenkään saa kauniin näköistä kantapäästä, joka ei ole perinteinen. Aina siihen tulee reikiä. mitenköhän ne voisi välttää?? Pitänee lukea ohje Ullasta , jos se on vaikka erilainen kuin Suuren Käsityölehden ohje. Muutenkin ajattelin kokeilla tuota neulepintaa seuraavaksi niin, että neulon oikean silmukan aina takareunasta. Pitäisi tulla "suoremmat" silmukkajonot, ja siten kauniimpi pinta.
Tänään mentiin Jaakon kanssa ensimmäisen kerran junalla. Oli jännittävä reissu, matkakin kesti peräti vartin! Junaan oli helppo mennä, kun se oli matalalattiajuna ja vaunussa oli paljon seurattavaa: sihahduksia, kolinaa, ihmisiä vaikka millä mitalla, kilinää, kuulutuksia ja vielä koirakin päälle päätteeksi. Taidamme matkata toistekin junalla.

2 Comments:

Blogger Taija said...

Hei Hanna,
tulin vasta vierailulle :). Toki saat uutta neulekirjaani lainata, tuon vaikka ensi kirjaklubiin! Kivat sukat, ja näyttävät olevan kohta jo valmiitkin. Mulla aina hiipuu innostus toisen sukan/lapasen/hihan kohdalla... Hienoa, että jaksat aina kokeilla uusia neulepintoja, sulta saa hyviä ideoita :).
Taija

5:04 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Upeita neuleita! Ikävää, että pieni kaatuilee, mutta hyvä että harjoittelee.

10:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home