keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Uusia lankoja

Minun pitäisi varmaan olla useammin huonolla tuulella. Eilen illalla rakas mies kävi kaupassa ja mitä sainkaan tuliaisiksi (en ollut siis edes pyytänyt mitään muuta kuin tangon vaatekaappiin): 2 kerää Hippyä ja kerän Nalle Coloria, tarranauhaa Jaakon ruokalappuihin ja suklaata. Kuulemma oli kiertanyt lankaosaston etsiessään minulle jotain kivaa!!! Johan alkoi huono tuuli väistymään. Jaakkokin oli päiväunien jälkeen kuin toinen vauva ja hymyili ja kikatti minkä ehti. Vielä kun silitti kevätverhot ja pöytäliinan keittiöön ja miehelle pari paitaa niin helpotti lisää. Ja kun sitten järjesti vaatekaapit uuteen uskoon niin oli jo suorastaan hyvä mieli!



Ihmettelen kyllä Prisman lankojen hinnoittelua. Kuulemma nämä Hippyt olivat maksaneet 4€/kerä, joka on 100g. Ja sitten tänään kun käytiin kaupassa (täytyihän minun saada näihin puikot, kun en 7 puikkoja ennen omistanut) niin huomattiin, että Hippyjen normaalihinta oli 2,5€/kerä. Häh? Ei mahdu minun kallooni. Tosin näitä värejä ei enää ollut myynnissä muuten, mutta silti? Poistokorissa oli näille normaalihintana 5,50, joten voisiko olla, että "normaalihintaisissa" onkin väärä hintalappu? Ei olisi ensimmäinen kerta, kun kaupassa tuotteella on väärä hinta hintalapussa....

Tässä kohtaa äiti sanoo, että "ei saa syödä lankaa!" Jaakko sai oman kerän, kun minä en saanut rauhassa tutkia lankalaatikkoani. Joka päivä jaksan kummastella sitä, miten liikkuvat nivelet lapsilla on. Tämä on Jaakon uusin lempi istuma-asento ja tästähän voi ihan sutjakkaasti lähteä ihan minne päin vaan liikkeelle salamannopeasti.....En edes yritä perässä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

hippyt on ollu yli 5e normaalihinnaltaan. Osa kaupoista on myyny pois ne puoleen hintaan, osa pienemmällä alella. Cittarissakin oli mun mielestä jotain 4e....

10:07 ip.  
Blogger Lape said...

Huvin vuoks tutkailin Tuusulan yhes ruokakaupas lankahyllyä... meinasin pyörtyä kuka hullu maksaa hippusta melkein 7-8 ekee???? jäi se lankahyllyn tutkiminen siihen... pieni hinnoittelu virhekö?

1:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home