maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Apua!!!

Sain muistutuksen siitä, että en ole vielä(kään) ilmoittautunut neulojien olympialaisiin. Ongelma on siinä, että mitä ihmettä tekisin. Olympialaisten sääntöjä katsellessani huomasin, että koska en voi luokitella itseäni aloittelevaksi neulojaksi, niin sääntöjen mukaan sen pitäisi olla vähän haastavampi työ kuin esim. vauvan paita. Ohjeiden mukaan omaatuntoa pitää kuunnella, mutta tiedän, että oma omatuntoni soimaisi minua, jos ottaisin jonkun itselleni noin pienehkön työn tehtäväksi. Joten mitä tehdä, kun päivä menee pikkumiestä hoitaessa, ja neulomisaikaa on siis yöt (jolloin pitäisi nukkua) ja mahdolliset päiväunet. Jos neulon kaiken "vapaa-ajan" milloin teen kotityöt ja käyn lenkillä ja kaupassa ja syön ja luen ja jne jne. Mutta niin kuin säännöissä sanotaan, tämähän vaatii 16 päivän uhrauksen Joten mitä ihmettä keksisin? Johan on dilemma. Eihän minulla ole lankojakaan!

No juu. Nämä tulivat tänään valmiiksi. Niistä ei sen enempää.

2 Comments:

Blogger Taija said...

Tarkoitukseni ei ollut luoda paniikkimielialaa!

Tokihan omatuntosikin ymmärtää, että Jaakon vuoksi et voi mitään villapaitaa tehdä 16 päivässä (ja öitä ei edes lasketa "työajaksi", koska silloin pitää nukkua, jollei lapsi valvota!!!).

Mutta haasta itsesi jollain vaikealla tekniikalla tms. Esim. konttineuleella, se näytti niiiiin vaikealta, etten edes yritä kokeilla sitä näissä olympialaisissa, ehkä seuraavissa :).

Taija

1:16 ip.  
Blogger Hanna said...

Nou hätä, niin kuin autokouluopeni sanoi aina. Alkuun meinasi hätä kyllä iskeä...Hetken verran asiaa mietittyäni ajattelinkin, että kysehän ei ole "kilpailemisesta" vaan mukavasta tekemisestä, tosin haastavasta sellaisesta. Harkitsen tätä vielä ja jos osallistun, niin en ota siitä kauheaa painetta.

5:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home