sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Päivän porinat


Hyvää Runeberginpäivää! Nämä tein toissapäivänä ja ne on kaikki jo syötykin hyvällä ruokahalulla. Jaakko vaakko on tehnyt tänään seisomisennätyksen: 12 sekuntia ilman minkäänlaista tukea! Ja sitten pehmeä lasku pyllylle. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta tänään Jaakko on nukkunut myöskin huippupitkät päiväunet, nyt saldo on 2 tuntia 35 minuuttia, eikä heppunen osoita vielä mitään heräämisen merkkejä.

Eilen kirjoitin, että aloittaisin ne 45 numeron sukat. Kattia kanssa. Sivillaa oli pakko alkaa neulomaan keskellä yötä, ja mitä siitä sitten tulee, kun silmät puoliummessa neuloo 2,5 puikoilla ohutta lankaa? Ei mitään. Kun olin neulonut pitsisukkia muutaman sentin (ja aikaa tähän ,kuilui melkein tunti), niin huomasin, että olin tehnyt pitsineuletta väärin ja sukasta oli muutenkin tulossa liian suuri. No ei kun purkamaan. Loin uudet silmukat ja painelin nukkumaan uuteen leveään sänkyyn! On muuten hyvä nukkua ja kerrassaan aatelinen olo, kun kerrankin on tilaa. Sänky on siis ihan tavallinen 160 cm leveä, mutta kun oli tottunut 135 cm leveään ja sellaiseen, joka vajoaa reunoilta, niin tämä joka puolelta jämäkkä sänky tuntui suorastaan nautinnolliselta, vaikka olisi ollut kuinka reunalla. Että kyllä sängyllä on väliä!!

3 Comments:

Blogger Taija said...

Hei Hanna,
Etkö aio osallistua neulojien olympialaisiin?! Nyt äkkiä ilmoittautumaan! :)http://www.yarnharlot.ca/blog/olympics2006.html

6:18 ip.  
Blogger Hanna said...

Apua, en ole miettynyt tätä yhtään!!!!

8:51 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Hienoa työtä! Keep knitting!

10:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home