perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Kivoja kirjoja

Tällaiset kaappasin eilen mukaani Suomalaisen kirjakaupan alesta. Tuo lelukirja onkin vilahtanut ainakin Marin ja Taijan blogeissa, ja kun hintakaan ei ollut paha ja 1 kappale kaupassa jäljellä, niin täytyihän minunkin se saada ;) Ristipistokirjassa on aivan käsittämättömän hienoja malleja. Ajattelin tietysti, että niitähän voi soveltaa mukavasti neulonnassa ja miksei virkkauksessakin.

Tämä päivä onkin kulunut mukavasti pakatessa ja siivotessa. Jaakko yrittää kovasti "auttaa" ja nousee milloin imuria ja milloin mitäkin vasten seisomaan. Imurin johtoa on kiva ravistella, mutta vesisanko se vasta kiva kapine onkin!! Sinne on niiiin ihana työntää pikku kätöset kyynärpäitä myöten. Mummolareissussa ollaan pari päivää, joten päivityksiä on luvassa vasta sunnuntaina. Saa nähdä miten olympiatyö etenee. Tänäänhän on se suuri aloitushetki. Tunnustan, että en ole edes vielä ohjetta lukenut mallitilkusta puhumattakaan....No ehdin vielä ainakin lukea sen ohjeen.

Ai niin. Jaakko alkoi tänään kävelemään "puita pitkin". Tai oikeastaan ikkunalautaa pitkin ja siitä sitten nojatuolille. Ja kun kukkaset olivat liian mielenkiintoisia, niin siirsin ne syrjään. En vain jaksanut olla koko ajan kieltämässä.