tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Edistystä

Olympiatyölle kuuluu hyvää. Kaikki kappaleet on neulottu ja kasaus on etukappaletta vaille valmis. Se on vielä pingotuksessa. Sitten kun olen saanut kaikki kappaleet kasaan, niin pääsen neulomaan huppua. Olettaisin, että siihen menisi aikaa päivä, vähän toista, kun siinä on korvatkin. Pitäisi päästä käymään Eurokankaassa, jotta saisin takkiin sopivan vetoketjun. Mikähän ilta sinnekin kerkiäisi??

Jaakko-rukalla on ilkeä nuha edelleen. Itse taisin päästä säikähdyksellä; pari päivää päätä kivisti ja nokka vuoti, mutta se siitä. Nuha ei näytä tahtia haittaavan, ja nyt harjoitellaan kovasti taaperokärryllä menemistä. Vähän hurjannäköistä touhua, kun kärry menee edellä ja Jaakko melkein "vaakatasossa" perässä. Luvassa on siis kaatuilua ja itkua, mutta ilman niitä ei taida tuo kävelyn opetteleminen sujua. "Puita pitkin" kävely sujuu jo todella mallikkaasti ja alaskin tullaan tyylikkäästi. Katselin vanhasta vauva-ajan kirjastani, että itse olen ollut 9 kk, kun olen kävellyt "puita pitkin" ja 10kk, kun olen kävellyt tuetta.

Rakkaalla miehelläni on ensi viikolla synttärit, ja lahjaksi hän toivoi sitä, että menisimme koko perhe laivalle. No mikäs siinä, joten luvassa on päivä Tukholmassa ja siellä suunnistetaan tietenkin tänne! Katselin jo netistä Tukholman karttaa, ja huomasin, että sinne hurauttaa kätevästi metrolla. Drops Alpakkakin maksaa siellä (netin mukaan) noin 3,5 euroa, kun samasta saa maksaa Menitassa paljon enemmän. Saa nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan, jos sinne asti päästään....