lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Ärrrrrrrrrrrrrrrr

Olen minä hyvä! Taas onnistuin tuhoamaan postini, ja tällä kertaa en voi syyttää bloggeria. Höh höh höh. Miehen mielestä saan aina välillä kummallisilla näppäinyhdistelmillä vaikka mitä aikaan. Mutta minusta Jaakko on tässä kyllä vielä paljon parempi...

Sain Taijalta (terveisiä vaan!) kierroslukumittarin. Se on tällainen sievä punainen. Luullakseni sitä on hieman hankala käyttää pyöröillä, niin aion tänään (olympianeuleen lisäksi) tehdä joitain silmukkakokeiluja, ja samalla voin testata tätä. Jos en tänään saa olympianeuletta reippaasti eteenpäin, niin suoriutuminen maaliin määräajassa voi olla vaakalaudalla. Etumatka on siis kursiutunut kokoon, mutta vielä ilmassa ei ole paniikin tuntua.

Vastoin kaikkia oletuksia olen pirteä! Ehkä se johtuu siitä, että eilen minulla oli omaa menoa ja näki muitakin äitejä. Tai sitten se johtuu vain siitä, että päivän unikiintiö on tullut täyteen, vaikkakin uni on ollut pätkittäistä, tai sitten syynä on eilen juomani valtava määrä kahvia. Ehkä kofeiini vaikuttaa vieläkin? Mene ja tiedä, pääasia että näin on!

Tänään meillä kokeillaan uutta reseptiä: Grillattua kuhaa oliivikuorrutteella. Yleensä meillä ei juuri kalaa syödä, koska minä en siitä juuri välitä, mutta tuo ohje kuulosti maukkaalta. Laitan tänne sen ohjeen, jos siitä tulee hyvää.

3 Comments:

Blogger Maruzella said...

Kierroslukumittarin voi hyvin käyttää pyöröpuikoillakin. Laita langanpätkä mittarin läpi ja mittari oikeaan kohtaan roikkumaan. Tasokappaleissa (pyöröpuikoilla) voi mittarin laittaa killumaan siimalle joka langasta tai jos mahtuu puikoista lävitse niin pujota siimaan...

9:41 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos Maruzella vinkistä! Ei ole kyllä tuo tullut mieleenikään, mutta kuulostaa kätevältä. Pitää heti testata.

11:54 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Krs-laskin on eri kätevä, sen voin sanoa! Kokemusta on. Keep knitting.

10:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home