perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Päivän porinat

Sain tänään sievät Sivilla-sukat valmiiksi, tai siis toiselle parin..Lankana oli siis Wetterhoffin Sivilla (silkkiä ja villaa), puikot 2,5 ja pitsikuvio poimittu Kauneimmat neulemallit kirjasta. Langan kulutus oli minusta hyvin vähäistä, eli noin 40g.

Jaakko rukka on edelleen kipeä. Juuri kun luulin, että nyt varmaan alkaa helpottamaan, kun ruokaakin meni vähän massuun, niin höpön höpön. Hetken päästä ne olivat kaikki keittiön lattialla.... Kummallista on, että vaikka toinen on kuinka kipeänä, niin silti pitää harjoitella uusia taitoja. Nyt menossa on tuetta paikallaan seisominen.

Päivähoitoasia ratkesi niin, että Jaakko on menossa Kanniston päiväkotiin. (Nyyh!) Yhden viikon ajan siellä on pienten ryhmässä yksi liikaa, mutta sille ei kuulemma nyt vaan voi mitään. Maanantaina meidän pitäisi mennä käymään paikan päällä sopimassa harjoitteluajanjaksosta, mutta saa nähdä toipuuko Jaakko maanantaiksi.

3 Comments:

Blogger Altocumulus said...

Onnea hoitopaikasta! Kurja kuulla, että teilläkin tauti jyllää. Meillä pysyy tavara kyllä yläpään puolesta sisällä, mutta alapää onkin sitten tuotteliaalla päällä. :((( Pikkulapset on onneksi tosi sissejä vaikka kuinka kipeitä olisivat.

9:49 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos myötätunnosta! Joo tosi on, että vaikka lapsi olisi kuinka kipeä, niin hän silti jaksaa kuin duracell-pupu :) Toivottavasti teilläkin tauti loppuisi pian, kun on se kurjaa kaikille.

10:35 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Congratulations! And still I hope your son will be better soon.

10:43 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home