sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Hälsningar från Sverige!

Matka meni hyvin ja kaikilla oli mukavaa. Tässä olemme (juu, minä olen tuo punapipoinen) pääkohteen eli Stickbutikenin edessä. Gärdetin metroasemalle, metron vaihto T-centralenissa vihreään linjaan ja sitten jäi pois St Eriksplanilla. Ja kun nousi maanpäälle ja katsoi risteyksen toiselle puolelle, niin siellähän tuo kauppa oli. Mukavasti pärjäsi ruostuneella ruotsilla ;) Se kyllä ihmetytti, että kaupassa pitäisi olla Tukholman alueen laajin Garnstudion lankojen valikoima, mutta kauppa oli pienempi kuin Menita. Olihan siellä hyllytolkulla erilaisia lankoja, ja kuulemma yhtä lajia ei ollut kovin paljoa näytillä, vaan lisää oli alakerran varastossa.

Mukaan tarttui 500g alpakka á 32 kruunua (= n. 3,3 euroa) 50g. Safrania 400g samalla hinnalla ja sitten vielä 100g pätkävärjättyä Safrania á 36 kruunua/50g. Sangen edullisia ostoksia siis, kun vertaa Suomen hintoihin. Alpakasta ajattelin jotain itselleni ja Safranista Jaakko saanee palmikkopaidan.

Nämä iloiset kaverit löysin NK:n kangas- ja lankapuolelta. Nalle Puh ja Tiikeri pääsevät Jaakon ulkohaalarin rinnukseen.

Ja tämä tuli myös mukaan Stickbutikenista. Järkytyksekseni huomasin, että ohjeet olivatkin norjaksi eivätkä ruotsiksi.....

Mutta niin kuin on sanottu: borta bra, men hemma bäst!