maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Voi itku

Syy tähän hiljaisuuteen on se, että meillä sairastetaan mahatautia. Taas. Minä olen ainut kuka tältä on säästynyt, mutta tänään on ollut aika heikko olo ja kuumekin alkaa nousemaan. Mietin vielä, olenko huomenna kykenevä menemään töihin, mutta väsymyksen tilasta kertoo jotain se, että koko perhe on vedellyt tänään päiväunia ensin 2 h ja sitten 3 h...ja taas väsyttää.

Olen vähän neulonutkin Jaakon liiviä. Siitä puuttuu enää hihansuuresorit ja vähän kaulusresorista. Vaikka itse sanon, niin siitä tulee kivannäköinen.

Tartosta sain hirmu kassillisen kankaita: vakosamettia 3 väriä, fleeseä 2 väriä ja 2 väriä trikoota. Kaikkea n.1,5-2 metriä. Hinta oli 24e, joten ei paljoa maksanut. Toinen fleesestä on ulkoilufleeseä tai niin ainakin luulen, kun sen nurja puoli on jännän näköinen. Ihan kuin siinä olisi tavallaan verkkoa. Vaikea selittää ja nyt en jaksa kaivaa kameraa esiin. Laitan seuraavalla kertaa sitten reilusti kuvia.

Siemenistä ensimmäisinä mullan pintaan ponkaisivat samettikukat. Sitten herkkuhyppykurkut ja basilikat. Herkkuhyppykurkut kasvavat kauheaa vauhtia, pituutta niillä on jo n. 13 cm ja uskoisin, että huomenaamulla kun niitä vilkaisen, niin ne ovat taas paljon pitempiä.

Toivon hartaasti, että näistä kaikista taudeista päästäisiin jo eroon eikä uusia tulisi.

3 Comments:

Blogger Riikka said...

Pikaista paranemista sinne suunnalle!

9:32 ip.  
Blogger Susanna said...

Toivottavasti paranette pian!

Tuo "ulkoilufleece" kuulostaa ihan teddyltä. Fleeceksi kai sekin lasketaan, joskus sanotaan teddyneulos tms. Mun blogissa oleva nallepuku on tehty sellaisesta.

4:14 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Get well soon!

10:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home