torstaina, maaliskuuta 23, 2006

Äh!

No niin takana on kolme työpäivää. Ihan mukavasti on mennyt, olo oli niin kuin olisi kotiin tullut. Tutut ihmiset, samat paikat, samanmakuinen vahva kahvi. On minulla sentään uusi työpiste, suurempi kuin aikaisemmat. Ensimmäinen työpäivä meni ilman tietokonetta, tiistaina pääsi jo koneelle ja eilen sitten sitä tuli räplättyä enemmänkin. Haastetta riittää, kun työtehtävät ovat aivan uudet, sellaiset mitä kukaan ei ole vielä tehnyt...jee jee. Minusta on mukava ottaa kaikenlaisia haasteita vastaan.

Mari olikin haastanut minut tällaiseen:

Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä.

Vastaan tähän haasteeseen illalla. Sen verran teen nyt, että puolestani haastan Taijan.
edit: Sain vasta tänään perjantaina laitettua tuon linkin sivupalkkiin. Osallistun siis vain sillä.

Jaakon päivähoito on sujunut ihan kohtuullisesti, alkuun paremmin, kun harjoittelupäivät olivat lyhyempiä ja eilen sitten oli tajunnut, että tämä ei olekaan mitään leikkiä. Jaakko ei itkenyt meidän lähtiessä, mutta kuulemma aina sitten, kun ovi oli käynyt. Reppana odotti meitä tuleviksi. No illalla sain paljon suukkoja ja halauksia. Kurjaa on se, että päiväkodista Jaakko on saanut yskän. Eilen aamulla se oli lievää, mutta illalla olikin sitten kuumetta reilu 39. Että sillä lailla. Yö meni miten meni ja mies sanoi jo illalla että hän jää kotiin, kun olo ei hänelläkään ole terve. Meidän piti mennä tänä viikonloppuna mummolaan, mutta sekin nyt sitten jää. Viimeksi kun meidän piti mennä sinne samaiseen mummolaan, niin Jaakko oli mahataudissa. Ei voi mitään.

Sitä piti mainita, että sain luettua uusimman Potterin päivässä, siis 700 sivua!! Ehdin urakoida tämän viime perjantaina. Ilta kyllä venähti yöksi, mutta pakko oli lukea loppuun asti. Kirja oli mielestäni paljon synkempi kuin aiemmat kirjat, mutta onneksi siellä täällä on kohtia, joita on suorastaan pakko hihitellä ääneen. Jos ja kun tästä tehdään elokuva, niin en kyllä päästäisi 11-vuotiasta sitä katsomaan.

2 Comments:

Blogger Taija said...

Joo, ei ole leffa Potterit mitän lastenohjelmia. Itseäkin pelotti edellisessä elokuvassa.

Kivaa kuulla, että työt on käynnistyneet hyvin. Kyllä Jaakkokin pian tottuu omaan "työpaikkaansa".

Ai niin, haasteeseen on vastattu :). Tehdäänkö immuniteettisuojaus diili? Mä en haasta sua ja sä et mua :).

12:56 ip.  
Blogger Katja said...

Ekat potterit olivat vielä lastenkirjoja, mutta meno kovenee kirja kirjalta. Tämän uusimman luettuani olin ihan tyrmistynyt siitä, kenet kirjailija päätti listiä pois henkilöhahmojen joukosta. Mutta kai sen Potterin piti ennemmin tai myöhemmin kasvaa aikuiseksi.

9:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home