tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Kuvapläjäys

Sairastupaan kuuluu sekä hyvää että huonoa. Jaakolla todettiin tänään elämänsä ensimmäinen korvatulehdus, mutta ripuleita ei ole tullut kuin kahdet vai kolmet eikä nenäkään ole enää ihan mahdottomasti valunut. Ja ruokaa + nestettä on mennyt yhteensä "hurjat" 8 dl, kun siis suositus on joku 11-12 dl. Minulla taas kuume on laskenut jonkun 37,5 tienoille, mutta kurkku on karmeassa kunnossa. Mies sentään on jo kohtuullisessa kunnossa. Jaakolle määrättiin loppuviikko sairaslomaa, tai siis oikeastaa koko viikko, joten minäkin saan sairastaa rauhassa. Mies on sitten seuraavan sairasjakson kotona hoitamassa Jaakkoa.Kuikuilija. Pallo on mennyt jonnekin "pahaan" paikkaan ja sitä pitää sitten kurkistella ja huhuilla.

Herkkuhyppykurkut 31.3.06. Toisen taimen päässä Ei ole mitään ötökkää, vaan se on jäänne siemenestä. Oli muuten hurjan kokoisia siemeniä. Muistuttivat ihan rusinoita.


Pleikkaripojat vauhdissa. Jaakon ohjain tosin ei ole missään kiinni ja päähuomio on räplätä nappuloita. Minä olen kyllä sitä mieltä, että meillä ei tällaista tulla tulevaisuudessakaan harrastamaan kovin paljoa. Joskus joo. Vähän sama juttu telkkarin kanssa, että ei tuntitolkulla tai edes joka päivä. Saa nähdä, miten mielipiteet muuttuvat vai muuttuvatko.

Ohuehko ulkoilufleece. Tänään tarkempi tutkiskelu paljasti sen, että tämähän on täysin vedenpitävä! Jes!!! Ja tosiaan tässä on "verkkovuori". Ei kun kevättakkia rustaamaan.

Sokerina pohjalla vihdoin valmistunut liivi. Puikot oli 2,5 ja lankana oli 100% puuvilla (Viola, sininen, ja sitten jotain muuta aikanaan Menitasta ostettua puuvillaa, vaalean + tummansininen). Malli on oma. Resoreissa olen kiertänyt oikeat silmukat, siis neulonut takareaunoista, niin sain pinnasta kivamman. Niin ei resori "leviä" vaan pystyraidat pysyvät kapeina. Joo joo, korjaan kyllä pingotuksen, kun näyttää olevan noin pahasti vinossa. Pahoitteluni kuvan laadusta, tämä oli kompromissi. Muuten en olisi saanut noita palmikkoja näkymään ollenkaan. Ärsyttävää välillä ottaa kuvia, kun ei millään saa hyvää kuvaa otettua.

1 Comments:

Blogger MysteryKnitter said...

Tyrmäävää työtä! Ehdottomasti tyrmäävää työtä! Keep it up!

10:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home