tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Nyt on loma, lämmin ihana loma...

Nyt on siis edessä kolmisen viikkoa kesälomaa. Hyvin huomaa, että kotona ollessa ehtii käsitöitä ja muuta touhuamaan paljon enemmän kuin iltatunteina töitten jälkeen. Eilen, siis ensimmäisen lomapäivänä käytin Jaakon päiväuniajan siihen, että siivosin meidän tärkeiden paperien laatikon. Ei siinä mikään ihme homma ollut, mutta kummasti sinne aina ilmestyy vähemmänkin tärkeitä papereita, jotka ovat sitten hajallaan. Tänään luin kirjan ja tein vähän käsitöitä. Ulkona ollaan oltu tuntitolkulla pitkin päivää. Olkapäistä huomaa hyvin, että aurinko on paistanut :)

Jaakon liivi on vähää vaille valmis. En tiedä mikä siinä alkoi yhtäkkiä tökkimään, joten se oli "jäähyllä" jonkun viikon vai oliko kuukausiakin. En nyt jaksa muistaa.

Etukappale, josta toinen olka vielä tekemättä. Kuten alemmasta kuvasta hyvin huomaa, en ole mikään mestari kirjoneulonnassa. toisaalta eipä tuota ole tullut juuri harrastettuakaan, ainakaan puuvillalangalla.


Etukappaleeseen on tulossa auton kuva. Toinen vaihtoehto kuvaksi on pallo, koska Jaakko rakastaa kaiken kokoisia ja näköisiä palloja. Päiväkodissakin on kuulemma aika mustasukkainen kaikista palloista... Ilmeisesti on sieltä oppinut tai sitten isältään, että miten palloa kuljetetaan potkimalla.

Ja sitten tämä takakappale, joka on kokonaan kirjoneuletta. Kumma juttu muuten, että tähän kuva tulee ihan väärinpäin, kun olen sen kuitenkin oikeinpäin kääntänyt.. hm en nyt jaksa alkaa taiteilemaan tämän kanssa, joten olkoon.

Olen tehnyt toistakin työtä, ja siitä on takakappale valmis. No se nyt ei ole mikään Suoritus, kun itse vaatekappalekin on niin pikkuruinen. Kerron tässä vaiheessa vain sen verran, että se on tulossa sukulaisen tulevalle lapselle. Voi sitä on niiiin mukava tehdä (tunnustan, että poden välillä vauvakuumetta).

1 Comments:

Blogger MysteryKnitter said...

Hienoa että asiat alkavat lutviutua siellä. And keep knitting...you will make it.

11:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home