sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

pikapäivitys

Tiivistettynä kuulumiset, nyt ei ehdi enempää. Kuvia sitten joskus. :
- Jaakko nukkuu pääosin kaikki yöt ok.
- Jaakon korvatulehdus ei vieläkään ole mennyt ohi ja 3. antibiootti siis nyt menossa. Voi itku. Seuravaksi mennäänkin sitten korvalääkäriin. :((
- Viime viikonloppuna harrastin vanhojen vaatteiden uusimista (ts pienentämistä ja muotolaskosten tekemistä). Tuli vanhoista vaatteista kuin uusia.
- Olen lukenut lähes 3 muumikirjaa; luemme näitä nyt siis kirjakerhossa johon kuulun. Oli muuten hauska tietää, että muumit ovat ennen muinoin asuneet ihmisten kaakeliuunien takana ja kun ihmiset luopuivat kaakeliuuneistaan, niin muumien piti etsiä uudet kodit.
- Jaakon liivi on muuten valmis, mutta en ole jaksanut/viitsinnyt tehdä sitä takakappaletta loppuun. Siitä ei siis puutu kuin 10-15 cm. Kun tuli tämä kesä, niin into loppui.
- Kesään liittyen tänään aion vielä tehdä ainakin yhdet sortsit Jaakolle, kun niitä tuntuu nyt menevän.
- Minä puolestani olen edelleen jatkuvasti väsynyt ja ilmiselvästi minulla on stressi, kun näen töistä lähes joka yö uniakin. Se ei liene ihme, kun teen siis edelleen 2 ihmisen töitä..Millä tahän vuorokauteen saisi enemmän tunteja?
- Jaakkoa purtiin viime viikolla käteen päiväkodissa.
- Leikkasin takapiha nurmikon tänään Jaakko kantoliinassa. Oli aika hauskaa, mutta raskasta touhua. Jaakkokin osallistui ajamiseen pitämällä toista kättä työntöaisalla...
- Oma asunto on myyty ja uudesta tehdään kauppa keskiviikkona!

Siinä ne tärkeimmät. Tämä viikonloppu on reissattu juhlista toisiin ja nyt on ihan puhki. Ja tuo ompelukone tuossa nököttää ja odottaa ompelijaa.