lauantaina, syyskuuta 16, 2006

Muutto, osa 3

Muutto on onnistuneesti ohi. Viime viikon perjantaina 8.9. muuttofirman auto kaarsi pihaan klo 8,30 ja kaikki tavarat oli kannettu uuteen paikkaan sisään 4,5 tunnissa. Ihan tehokasta toimintaa. Mitään ei mennyt rikki ja lasku oli kohtuullinen, joten luulen, että tulevaisuudessakin käytämme muuttofirmaa. Varmaa on, että tämäkään asunto ei ole perheemme viimeinen...ehkä tässä nyt sitten kuitenkin voisi asua enemmän kuin 3 vuotta. Laskeskelin, että viimeisen 5 vuoden aikana on ollut 3 muuttoa. Voimille tämä viimeisin otti, mutta nyt se on ohi!

Kaikki tavarat oli 3 päivässä purettu laatikoista, mutta kaikki eivät ole löytäneet vielä paikkaansa; muutama taulu on ripustamatta, samoin joku lampukin. Siivouskomero on ihan myllin mallin, se pitää sisustaa uudestaan, että pienen tilan saa optimoitua. Varastotila on myös ihan hujan hajan. Ongelma tuli siitä, että seinillä olevat hyllyt olivat niin heikot, että niille ei voinut laittaa juurikaan painoa. Pitää siis ottaa kaikki sieltä varastosta pois, uusia hyllyt ja sitten järjestää tavarat kunnolla paikalleen. Jos tämän ehtisi vaikka ensi viikonloppuna, arki-illat ovat liian lyhyitä.

Tämä postaus tulee mummolan koneelta- oma yhteys on vielä vaiheessa. Se kun tulee työpaikan kautta toimitettuna. Kuulemma menee jotain 3-4 viikkoa, mutta on sekin kuultu, että on mennyt puoli vuotta...Kärsin vähän siitä, että en pääse iltaisin lukemaan kenenkään bloggauksia...Nyt olenkin surffannut netissä ihan urakalla :)