keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Valmistunutta ja keskeneräistä


Jaakon liivi on nappien kiinnitystä vaille valmis. Siksi toinen olka näyttää vähän hassulta.

Jaakko sai uuden serkkutytön ja hänelle neuloin regia silkistä pienet tumput. Kuva on kännykässä, mutta saa nähdä saanko koskaan sitä siitä purettua, sillä eilen puhelimeni hajosi. Tippui lattialle ja sen jälkeen ei ole inahtanutkaan. Kaikki temput on kokeiltu; no en tosin ole uudelleen tiputtanut sitä lattialle, mutta en jaksa uskoa, että puhelin siitä virkoisi.

Jaakko ehti korvatulehduksesta parantua jotenkuten, tai no korvat olivat paranemassa, kun uusi tauti iski. Vielä on selviämättä, että mikä on taudin nimi, mutta kuumetta on kaikista supoista sun muista huolimatta 39,5. Tämä on nyt toinen päivä eikä oikein muitan oireita ole, joten epäilen vauvarokkoa. Saa nähdä.

Lohdutukseksi itselleni aloin tekemään Dropsin Alpakasta branching out:a. Tosin 3 x leveämpänä kuin alkuperäinen malli. Ajattelin, että tästä voisi saada kivan huivin vaikka harteille.

Huomasin myös, että Jaakolle viime keväänä tekemäni sukat ovat edelleen vähän turhan reiluja, joten sukkia tekemään. Ajattelin, että pitää saada väriä syksyyn, joten riemunkirjavasta Nallesta tulee tässä Jaakolle sopivat sukat.


Olen uupunut jatkuvaan sairasteluun.

4 Comments:

Blogger Carita said...

Voi hvyinkin olla vauvarokko, meidän 1v sairasti sen noin kukausi sitten. Ensin oli kuumetta kolmisen päivää, siläluomet turvoksissa ja ihan hirveän kärttyinen. Sitten neljäntenä päivänä ilmestyi nyppyjä kaulaan ja selkään.

6:52 ip.  
Blogger Sia said...

Ihana vaate! Tripla BO:sta tulee hieno!

10:30 ip.  
Blogger Maarit said...

Kiva idea tuo kolminkertainen Branching Out. Täytyy pitää mielessä, jos joskus ehtisi itsekin kokeilla ideaa.

3:40 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Keep knitting, crocheting and sewing. Yes, and get well soon! And your son too.

11:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home