torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Vastaus arvoitukseen

Kiitos kommenteista! Niitä on aina ilo lukea :) Valitettavasti pussukat evät olleet nutturapusseja eikä my little ponyn tossukoita vaan ne ovat terassin pöydän pöytäliinan painot.

Olen nähnyt jossain tällaiset mansikan malliset, mutta koska en halunnut punaisia painoja, niin tekaisin sitten tällaiset. Ja toimii ihan hyvin. Nyt ei ole pöytäliina joka tuulahduksen jälkeen rutussa. Pussukan sisään laitoin kiven, siksi muotokaan ei ole ihan pyöreä. Olisi tietty kiva, jos olisin löytänyt ihan pyöreitä tai soikeita kiviä.

En saanut eilen yöllä unta (kiitos myöhäisten päiväunien), joten nouloin puolipakolla Jaakon liiviä. Nyt siinä on kaikki langanpäätkin päätelty, mutta rerosit pitää vielä tehdä. Sekään ei ole iso homma, mutta yhden jälkeen yöllä alkoi unimatti jo kutsumaan.

Tänään kävin kirjastossa ja löysin aivan ihania kirjoja. Sisustusta (lähinnä lastenhuoneen), neulontaa, virkkausta. Kertomakirjallisuutta en ottanut tällä kertaa mukaan, kun näistä tuli jo niin mahtava pino. Voi miten minun pääni viliseekään kaikkia kivoja suunnitelmia ;)