perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Perjantain pulinat

Kaikista taudeista, joita Jaakolla on ikinä ollut tämä vesirokko tuntuu kamalimmalta. Jokapaikkassa, kirjaimellisesti, on jos jonkinlaista vesikelloa. On alkavaa ja rupeutuvaa ja kaikkea siltä väliltä ja kutina näyttää olevan ihan mieletön. Viime yönä piti jonkun aikaa pitää kypäräpipoa Jaakon päässä, kun hän raapi ja retuutti tukkaa, korvia, niskaa, silmiä jne ihan hirvesti. Näyttää siltä, että kasvoissa ja vaippa-alueella on näppyjä kaikkein eniten. Suussakin on hellukoita, joten syöminenkään ei ole ollenkaan kivaa. Ja nuo yöt..varovainen arvio nukutuista tunneista viimeiseltä 2:lta yöltä yhteensä on ehkä 3 tuntia :(

Mutta tänään päivällä meillä on ollut oikein kivaa. Panadolia vaan kuumetta alentamaan ja spriillä pyyhkii ihoa, niin elämä hymyilee taas hetken. Perjantain kunniaksi leivoimme kääretortunkin!

Kuvein laittaminen jää väliin, kun blogger on niiiin hidas. Lisäilen vaikka sitten illalla.
Edit: Tässä kuvat. Pitsineule on Lankakomeron ohjeen mukaan tehty. Kiitos siitä, ohje oli hyvin toimiva!


Lyhyesti sanoen Jaakon sukat ovat valmiit, Jaakon serkun 1 kk neule on pingottumassa ja kypäräpipo on tulossa. Tuo kypäräpipo vähän jännittää, kun ohje on 2 vuotiaalle, mutta tähän mennessä tehty kaulaosa näyttää jotenkin pieneltä. No jos ei sovi Jaakolle, niin pitää keksiä sitten joku kelle sen voisi antaa.

6 Comments:

Blogger Altocumulus said...

Paranemista pienelle! Se on kamala tauti. Meillä poika oli vuosikas kun sen sairasti, rapia viikko siinä meni. Sitten alkoi kova yskä ja tuloksena keuhkokuume + korvatulehdus. Perään vielä toinenkin korva tulehtui. Eli tarkkana kannattaa olla ja seurata oloa kun tauti alkaa hellittää! Toki keuhkokuume on harvinainen jälkitauti, mutta sitäkin inhottavampi, toivottavasti ei tule teille!

2:26 ip.  
Anonymous brianna said...

Paranemistoivotuksia täältäkin suunnalta! Edellisen postauksen posliinimaalaukset ovat ihan "aidon" näköisiä :)

6:30 ip.  
Blogger vattumato said...

Pikaista paranemista pojulle!!! Meidän lapset sairastivat vesirokon toissa keväänä. Vanhin pääsi muutamalla kellukalla, keskimmäisellä oli niitä jonkin verran mutta ikävissä paikoissa ja pienin ressukka 4-kuisena oli päästä varpaisiin aivan täynnä kellukoita. Oli kyllä raju tauti pienellä mutta lohtuna se, että ei pitäisi uusia! Tsemppiä teille sairastuvalle!

8:27 ap.  
Blogger Hanna said...

Kiitos kaikille sympatioista! Onneksi tämä tauti ei toistu :)

8:42 ip.  
Anonymous Palaga said...

Toivottavasti vesirokko on jo takanapäin. Itse muistan vieläkin sen kamalan kutinan ja korkean kuumeen, pidettyäni vesirokkoa 10 v. vanhana.

7:01 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Oh how nasty situation you have there...I hope Jaakko gets well soon! Keep painting, knitting, crocheting and sewing! Every cloud has a silver lining, believe me.

11:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home