keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Joulu tulla jollottaa

Monissa neuleblogeissa on joululahjoja jo alettu valmistaa. Koska mitään kovin suuritöisiä juttuja en ehdi jouluksi tehdä (varsinkin kun haluaisin tehdä jotain pientä vähän kaikille) niin aloitin sitten tällaisen:
Tästä on tulossa tulevalle kummilapsellemme pitsi-palmikkoneule Lanettista. Onkohan jossain olemassa 50 cm pyöröjä, kun tätä varten piti ostaa (syyskuussa ostin langat ja puikot!) 40 cm pyöröt ja ne ovat vähän turhan lyhyet, kun taas 60 cm pyöröt ovat liian pitkät.

Käsityökoria penkoessani huomasin, että taas on noita keskeneräisiä vähän enemmänkin: On viime keväänä aloitettu neuletakki itselle, sukulaismiehen sukat kokoa 45-46 (aloitettu viime kevät-kesällä), oma kolmikertainen BO (aloitettu syksyllä) ja nyt sitten tämä. Sukat on "aivotonta" tekemistä, muissa sitten joutuu aika tarkastikin keskittymään. Ehkä nämä kaikki tulevat jossain vaiheessa valmiiksi...

Lisäsin muuten edelliseen postaukseen ne kuvat.

2 Comments:

Blogger Taija said...

Hanna, kokeile 80 cm pyöröjä, ja jätä kaapelista "lenkki" työn puoleenväliin, näin saat neulottua tosi kapeaakin pyöröä pitkällä puikolla, eikä pyörön tartte olla neuleen pituinen!!! :) Voin näyttää livenä joskus, oon huono selittämään näin mitään...

1:11 ip.  
Anonymous brianna said...

Addilla on olemassa 50cm pyöröjä, ovat todella kätevät pipotehtailussa. Ainakin täällä Tampereella ne on kaupassa kätkettyinä 40cm ja 60cm joukkoon eli tarkkana saa etsiä löytyykö.

8:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home