torstaina, marraskuuta 23, 2006

Teen teen tattusia, leivon leivon leipäsiä...

Tällä viikolla kädentyöt ovat liittyneet leipomiseen. Onhan sekin käsityötä sananmukaisessa tarkoituksessa, kun kaiken on alusta alkaen tehnyt itse. Joka päivä on tullut tehtyä jotain ja Jaakko on ansiokkaasti auttanut minua. Leipomismaratonin syynä työn vaihto ja vanhojen työkavereiden kestitseminen, toisaalta taas lyhyehköllä varoitusajalla tulleet vieraat.

Olen muuten testannut niitä messuilta ostamiani ruusupuisia puikkoja ja ne ovat ihan mainiot. Niistä ja niillä tehtävästä tuotoksesta sitten myöhemmin. Mutta tässä jälleen kuvakavalkadi.

"Ai kananmuna voi mennä rikki?!"


Vadelmasacher. Oli helppo tehdä ja oli hyvää. Ohje www.pirkka.fi ja reseptihakuun vadelmasacher.

Ja jottei syötäisi pelkkää makeaa, niin väsäsin kinkkuvoileipäkakun. Ohje on oma.

5 Comments:

Blogger emilia said...

Ihanan näköisiä herkkuja!
Meinasin eka kysyä, miten nuo suklaakoristeet on tehty, mutta huomasin leivinpaperin taustalla. Pursotitko siihen ihan pelkästään tavallista suklaata?

8:18 ap.  
Anonymous AN said...

Ompa hyvän näköisiä!Kyllä tuokin on käsityötä:).

12:42 ip.  
Blogger särmä said...

Kiitos linkityksestä vadelmasacherin ohjeeseen. Äitini on laittanut pirkasta leikatun ohjeen "parempaan talteen", joten en ole pitkään aikaan päässyt maistelemaan suurinta herkkuani. Nyt on taas ohje:)

1:12 ip.  
Blogger Hanna said...

Kiitos! Nuo koristeet oli ihan tavallisesta taloussuklaasta. Ensin vaan sulattaa, sitten pistää suklaan pursotinpussiin (minulla oli kertakäyttöpussi) ja sitten vaan tekee kuvioita. Meinasi kädet palaa, kun en malttanut odottaa, että suklaa ehtisi vähän jäähtyä..

9:33 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Looks delicious. I just can't eat egg. My body hates it. Allergy..it is severe. But eggless food is my favourite. Just keep baking, knitting, porcelaine painting (or something like that), crocheting and sewing. And let's hope your son's health will improve soon.

11:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home