torstaina, tammikuuta 04, 2007

Postin tuo, postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luo...

Tänään tuli mukavaa postia. Suuressa käsityölehdessä ei tosin ollut ansi vilkaisulla mitään "tahtoo tehdä heti" juttua, mutta ei se mitään. Usein käy niin, että kun mielessä on joku tietty juttu ja sitten penkoo kaikki lehdet läpi, niin jostain lehdestä kaava/malli tms. löytyy. Tai ainakin riittävän lähelle menevä, jotta sitä on helppo muokata. Toinen mieluinen lehti oli Tekniikan maailma. Jostain syystä minusta on mukava lukea sitä - tosin luen kaikki muut jutut paitsi autovertailut. Sekös huvittaa miestä, joka lukee ensin ne autovertailut ja sitten vasta muut jutut. Luen vähintään jokaisesta lehdestä Satunnaisen tarkkailijan ja Tieteen maailman. Ja loput sitten kun on aikaa. Eilenkin illalla luin vanhaa TM:ää ja luin mielenkiinnolla uusista sulakkeista!!


Sokerina pohjalla oli Exotic Gardenin uusi kuvasto :)) Mahtaako sitä saada illalla untakaan, kun miettii, että mitä kivoja siemeniä tänä vuonna ostaisi..tosin viime vuotisetkin on vielä osittain käyttämättä. Mutta jotain pientä, joten ei ainakaan herkkuhyppykurkun siemeniä.

Tämä Jaakon paita on edistynyt hiljaksiin. Olen todella vain levännyt ja nukkunut tämän viikon. Ärsyttää tyo alareuna, kun se menee kippuralle joka suuntaan. Pitää sitten valmiina tehdä sille jotain.

Minulta on jäänyt esittelemättä ensimmäinen silmukkamerkkini. Sen sain Taijalta ja se on ihana ja tosi käyttökelpoinen. Pitää varmaan ostaa tuollaisia lisää tai tehdä itse. Käytettävyys on ihan eri luokkaa kuin langanpätkät.

2 Comments:

Blogger Ziina said...

tuo herkkuhyppykurkku kuulostaa ihan joltain tarttuvalta taudilta;)
Miksi se on hyppykurkku?

9:10 ap.  
Blogger MysteryKnitter said...

I am sorry you are sick. But keep knitting. Maybe that helps you a bit. And rest, please...rest. You'll need it.

11:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home