keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Joulu tuli, oli ja meni

Tervehdys hiljaiselosta! Täällä on nuha-kröhä-tautia menossa. Ensin Jaakko-rukka oli keuhkoputkentulehduksessa ja sitten minä sain nuha-kuume-yskän siis tosi kivan jouluflunssan.

Joulu meni muuten mukavasti mummoloissa käydessä. Tänään olemmekin kotiutuneet useamman päivän reissusta. Pukki oli liiankin antelias ja ruoka oli hyvää, mitä nyt sitten nuhanenänä maistoin.

Edellisen postauksen sukat menivät muuten pukinkonttiin ja samoin meni tämä:


Kummitytölle neulepaita Lanettista 2,5 puikoilla ja SK:n ohjeella 11-12 / joku vuosi ehkä 2005? Aikaa meni X määrä, kun aina välissä tein kaikkea muutakin. Ja sitten tuli aika, jolloin olin niin väsynyt etten jaksanut tehdä mitään käsitöitä. Kummallista mutta totta. Mallineule oli tuossa ohjeessa helppo. Tosin toisen hinansuun kanssa kämmäsin niin, että piti neuloa uusiksi hihansuun pitsineule ja purkaa valmiista hihasta vastaava osa pois. En olisi millään ehtinyt neulomaan koko hihaa uudelleen. Sitten vaan neulalla kiinni uusi hihansuu ja vanha hiha. Eikä mitään saumaa näy, kun liittämisen tein silmukoita jäljitellen. Ohje täällä
(tammikuun 19 pv postaus).

Pukinkonttiin meni myös vielä yhden villasukat, mutta niiden kuva on kadonnut jonnekin. Eipä niissä mitään kummallista ollutkaan. Siniset sukat Jannesta ja 4 puikot. Pintana 1o, 1n 3 krs ja sitten 3krs 1n, 1o jne jne. Sukat olivat ehkä kokoa 23-24.

Kolminkertainen Branching out edistyy, mutta hi-taaaas-ti. En varmaan ikinä opi kokonaan mallia. Eikä se auta jos tekee muutaman sentin muutaman kuukauden välein.. kyllä se joskus valmistuu!