tiistaina, tammikuuta 02, 2007

Sairastuvalta päivää!

Terveyskeskuksen lääkäri-täti tutki minut lauantaina ja tulos oli akuutti ärjy poskiontelotulehdus. Hiljaksiin alkaa antibiootit vaikuttamaan ja tämä viikko minulla onkin sairaslomaa! Poden sen yksin (kun kerrankin saan) eli Jaakko meni tänään päiväkotiin ja mies töihin. Voi autuutta kun sai nukkua ja nukkua ja nukkua ihan milloin halusi, ei tarvinnut passata ketään ja sai olla ihan räjähtäneen näköinen ja hipsiä yöpaidassa vaikka miten pitkään. Tästä osaa kyllä ottaa irti kaiken mahdollisen - levon kannalta siis - kun yleensä sairastaessa pitää huoltaa kuitenkin tuota pientä perhettä. Eikä Jaakko ymmärrä nyt eikä vielä pitkään aikaan, että äiti (tai isi) on kipeä.

Aloittelin Jaakolle uutta paitaa eilen, kun en jaksanut enää vääntää 3x BO:ta. On se edistynytkin yhden kerän verran, mutta ainakaan minä en voi katsella samalla telkkaria ja neuloa sitä. Piti siis aloittaa jotain sellaista, mille on selkeä tarve ja jota tehdessä voi töllöttää tv:tä. Tänään katselin päivällä jopa naisten hiihtoa!!! Selvennettäköön, että tavallisesti minulta menee kaikki urheiluohjelmat ohi, ei vaan kiinnosta. Minkäs teet.

2 Comments:

Anonymous Hanna said...

Terkut täältä töistä. Lepo kyllä kelpais mullekin muuton jäljiltä, mutta poskiontelotulehdusta en halua... Tsemppiä ja jaksamista ja nukkumista sinne! ;)

9:56 ap.  
Blogger Hanna said...

Kiitos! Muuton jälkeen pitäisi kyllä olla aina lomaa (mieluiten palkallista), ainakin viikko:)

3:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home