torstaina, tammikuuta 18, 2007

Lohtulangat


Öh, tulihan niitä sitten ostettua; yhteensä 750g. Prismassa oli alkanut alennusmyynnit myös langoissa, joten Woolit lähtivät hintaan 1,9 € ja Turkoosi Samos 2,5 €. Uudet värit olivat 2,9 €. Himoitsin alekoreista vielä kirjavaa isoaveljeä (jotain 4,9 €). Viereisessä Anttilassa Samokset maksavat 3,5 € kipale, joten ei tarvitse kauaan miettiä kummasta kaupasta langat käy hakemassa. Uutta Bambua ei ole ainakaan vielä täällä kulmilla näkynyt. Tosin tunnustelin siitä neulottua mallitilkkua, eikä se ollut ollenkaan niin pehmeä kuin olin kuvitellut. Samoin oli Marinen kanssa.

Koska olen kaikenlaisten murrettujen sävyjen ystävä enemmän kuin puhtaitten värien, niin minulle monet Novitan kevään lankakartan sävyt olivat mukava yllätys. Tennesseessäkin on aivan ihana murrettu vähän tummempi vihreä. Ja Samos Lollipopissa on myös sitä samaista vihreää. Jos pitäisi valita, niin minulle varmaan kaikkein mieluisin väri on juuri tuollaiset erisävyiset murretut vihreät. Joskus yläasteaikaan minulla ei paljon muun värisiä vaatteita ollutkaan. Housut sentään olivat välillä hiekan väriset.

Mitä näistä kaikista sitten tulee? Samoksista osa päätynee Jaakon uuteen paitaan. Ajattelin kerrankin tehdä vähän värikkäämmän, ettei lapsi parka kulje aina sinisissä. Wooleista ei ole hajuakaan. Ne vain olivat kivan väriset.

Se minua vähän häiritsi Prismassa, kun jokaisessa Woolin hyllynreunalapussa luki, että 100% merinovillaa. Siis olenko ymmärtänyt ihan väärin, sillä minusta Woolia ei ole pitkään aikaan ole tehty merinovillasta kokonaan??? Jos joku tietää paremmin, niin voisitko ystävällisesti valaista minuakin. Vai toimitetaanko vain Prismalle täysin merinovillaisia Wooleja?


Loppukevennys: Jaakko harjaa minun tukkaani, ja välillä kuuluu KOPS. Kivaa oli, vaikka välillä kopisikin päähän :)

2 Comments:

Blogger Raisa said...

Tuo sama merinovilla-asia minuakin on häirinnyt/mietityttänyt... Varmaan se väärinymmärrys on tapahtunut siellä Prismassa....

12:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Edelliseen postaukseesi viitaten toivon sinulle jaksamista. Oma äitini menehtyi syöpään vuosi sitten. Kokemuksemme hoidosta ovat osittain yhteneväiset kuvaamiesi kanssa. Yksi mahdollisesti tilannetta parantava vaihtoehto on tutkimusryhmään hakeutuminen. Tällöin hoitava lääkäri pysyisi samana.

-hanka

2:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home