maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

VihdoinkinSain nämä viimein valmiiksi. Napit vauvan nuttuun löysin siis Eurokankaasta viime viikolla. Jaakon paidan hihan tein viime viikon lopulla ja tänään ompelin sen kiinni samalla kun katselin nauhoitettua Murphyä eiliseltä. Olen huomannut, että minulla tulee nyt uniin hyvin herkästi kaikki asiat, siksi Murphykin on parempi katsoa päivällä eikä juuri ennen nukkumaanmenoa...

Koko ajan paheneva ongelma on ollut varsinkin oikean käden puutuminen. Nyt tilanne on se, että en voi neuloa kuin hyvin pienen hetken kerrallaan. Sen jälkeen koko käsi on ihan puutunut. Syy lienee siinä, että tuo mahakumpu on jo sen verran suuri, että ergonomiset asennot ovat kaukana silloin kun neuloo. Varsin harmillista, sillä nyt kun miehelläkin alkoi kesäloma, niin minulla on ainakin teoreettinen mahdollisuus neuloa enemmän ennenkuin vauva syntyy.

Viikonlopun murheenkryyni on tässä. Aloittelin sitä Porvoon-retkellä, jossa kävimme ihailemassa laivoja ja vanhaa kaupunkia. Menomatkalla suunnittelin mallia ja sain silmukat luotua ja tulomatkalla neuloin lisää. Illalla heitin sitten 15 cm tekeleen romukoppaan ja aloitin uuden, ja tein sitä 10 cm. Seuraavana päivänä purin senkin. Voi ärsytys. Ja taas tein uuden alun, ja purin sen. Murheena olivat milloin vääränlaiset palmikot, milloin väärin lasketut kerrokset ja sitten alkoi jo kaikki ärsyttämään. Ja käden puutuminen vain paheni niin, etten saanut yhtä kerrosta tehtyä putkeen, kun välillä piti venytellä. Tästä pitäisi tulla siskon tytölle neuletakki syntymäpäivälahjaksi, mutta taitaa olla tulematta.


Minulla on sellainen tunne, että tämä masuvauva taitaa syntyä pian. Jos seuraa isonveljensä esimerkkiä, niin ensi yönä tulee lähtö sairaalaan :) Tänään maanantaina on viikkoja kasassa 39 vk ja 4 pv ja Jaakko syntyi tiistaina 39 vk 5 pv. Mitään suurempia ennusmerkkejä ei viimeksikään tullut, niin en odota niitä nytkään. Vähän alkaa hermostus vaivaamaan, kun ei tiedä että, milloin synnytys käynnistyy: tänäänkö, vaiko ensi yönä vai huomenna vai sitten...maha roikkuu kohta polvissa.

5 Comments:

Anonymous golden said...

Paljon onnea matkaan!

6:16 ip.  
Anonymous Kata said...

Onnea matkaan myös minulta!! Ihania paitoja olet tehnyt myös..:)

6:29 ip.  
Anonymous SK said...

Onnea viime metreille! Täällä ollaan jännityksessä mukana myös :-)

8:51 ip.  
Anonymous Kolmasnainen said...

Kauniita neuleita! Oikein paljon onnea matkaan, koska sitten h-hetki onkaan!
Muista laittaa sitten raporttia meidän uteliaitten luettavaksi kun ehdit! Eli vauvantuoksu hiukan hälvenee.. ;)

9:22 ip.  
Anonymous Kolmasnainen said...

hmm.. kirjoitushäiriö.. tuosta edellisestä puuttuu "kun" -sana..

9:23 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home