sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Kesäelämää

Aika on taas vierähtänyt kuin siivillä. Kaikenlaista touhua on mahtunut menneeseen kuuhun. Yhtään käsityötä en ole saanut valmiiksi. Vauvan villatakki on edelleen nappilistakaitaleita ilman, enkä ole jaksanut kappaleitakaan yhdistellä. Oli pakko saada aloittaa se puuvillapontso, mutta sitäkään en ole tehnyt pariin viikkoon yhtään. 1,5 koukku ja 1200 m lankaa - kai tämä joskus valmistuu....lisäyksetkin näyttävät ihan kummalliselta tässä kuvassa.


Terassin teko oli koko perheen yhteisprojekti helatorstain jälkeisenä viikonloppuna. Olin aivan katki sunnuntaina, kun kaikki oli vihdoin valmista ja siivottuna. Tosin ainakin yksi marjapuska ja muutamia muita kasveja on edelleen istuttamatta ja katteet laittamatta ja terassin reunukset öljyämättä, mutta mitäs sitten. Ehtii sitä vielä. Vaikka tästä kuvasta ei ole kuin pari viikkoa niin kaikki kasvit ovat ehtineet kasvaa vaikka miten paljon.


Posliinimaalauksessa olen jotain saanut tehtyä: Jaakolle säästöpöllö, kannu ja vähän muuta, mutta ne ovat hys hys juttuja. Ainakin Jaakko on ollut tyytyväinen pöllöönsä.Toukokuussa olen sairastanut yhden poskiontelotulehduksen ja toinen on näköjään tulossa. Koko ajan on enemmän tai vähemmän nuha ja se alkaa jo nyppimään. Siihen kun lisää välillä aivan järjettömän väsymyksen, niin mieluusti nukun aina kun mahdollista. Olo on pääsääntöisesti hyvä ja kaikkea jaksaa touhuta, mutta sitten välillä...vauva potkii ja painaa kaikkia paikkoja niin että vihloo ja vääntää ja kääntää ja närästää ja turvottaa ja ja ja. Siis kaikkea perusvaivaa näin 8 kuulla. Eilen olimme yksissä yo-juhlissa ja kun oli muutaman tunnin pitänyt kunnon korkokenkiä tassutellen ympäriinsä, niin kyllä tiesi pitäneensä.

Tänä aamuna nousin ylös ennen muuta perhettä ja järjestelin kaikki kankaani ja lankani uudelleen. Lopputulema oli se, että nyt on pakko pitää ostolakkoa lanka- ja kangasrintamalla, koska kaappiin ei yksinkertaisesti mahdu enempää. No ehkä pari kerää Regia silkiä, mutta ei sitten muuta. Kankaita pitäisi saada urakalla ommeltua ja listalla olisikin Jaakolle muutamat trikoosortsit. Ehkä ensi viikolla.

1 Comments:

Blogger Teea said...

Haa! Kiitos linkistä, lupaan vierailla täällä kurkkimassa säännöllisesti!
Kaikkea hyvää toivoen,
Teea

10:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home