sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Keväisiä touhuja


Tänä viikonoppuna ollaan tehty kaikkea mukavaa. Jaakko sai viime viikolla ensimmäisen pyöränsä (12 tuumainen Nopsa) ja sillä on nyt sitten "pyöräilty" harva se päivä. Hyvin on mennyt perille se, että ilman kypärää ei pyörän selkään ole asiaa. Tosin asiaa auttaa varmaan sekin, että kypärässä on dinosaurusten kuvia...

Tänään Jaakon päiväunien aikaan järjesteltiin varasto uuteen uskoon, ja nyt sinne taas mahtuukin jotain. Sen olen todennut monta kertaa, että kun on pienet tilat, niin silloin ei auta mikään muu kuin pitää tavaramäärä jotensakin hallinnassa ja ennenkaikkea järjestyksessä. Vielä kun sinne voisi vaunut työntää, mutta se on mahdottomuus, kun ovenkarmit eivät anna periksi.

Takapihalla kuopsutellessamme löydettiin Jaakon kanssa kevään ensimmäinen Krookus! Jaakko tohotti tapansa mukaan ja melkein tallasi kukan, johon kommentoin että "älä tallaa kukkaa" niin Jaakko höpötteli sitten koko lopun ulkonaoloajan että " en tallaa ukkaa". Vähän tuli hassu valotus, mutte akku oli kamerasta lopussa niin en ehtinyt säätämään.

Käsitöitäkin olen tehnyt: ompelin pari ruokalappua, tyynynpäällisen ja verhojen käänteet. Nolo tunnustaa, mutta verhot on riippuneet Jaakon huoneen ikkunassa syyskuusta lähtien ja vasta nyt tein käännökset. Silloin en vain ehtinyt ja verhot piti silti saada ikkunaan. No ei se ole ketään muuta haitannut kuin minua.

Meillä kävi tänään kaksi virpojaa. Oli siis hyvä, että olin varautunut niihin, vaikka viime vuonna ei tullut yhtään. Tosin siitä isosta JIM - namipussista jäi miehellekin aika paljon vielä syötävää :) Iloista palmusunnuntaita kaikille.

1 Comments:

Anonymous SK said...

Serkkutytöt onnittelevat Jaakkoa uudesta hienosta pyörästä!

7:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home