maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Tule pian!

Siis maaliskuu. Täältä aion 6.3.2007 ostaa ainakin tätä. Ja vähän tätä ja tietysti tätä.
Sitten vielä pitäisi löytää joku kiva kirjakauppa, josta voisi löytää mukavia neulontakirjoja... tosin jos matkan varrelle ei varsinaista kirjakauppa osu, niin ainahan kirjoja voi käydä katsastamassa NK:lta. Siellä on niin kiva kahvilakin :) Ja muistaakseni jostain talon kätköistä löytyi viime vuonnakin lastenhoitohuone. Nyt vaan tarkistan etukäteen, että missä siellä se on ettei tarvitse ravata joka kerrosta edestakaisin.

Helmikuun sukkatalkoita varten olen lueskellut Sukkasillaan ja Knitting vintage socks kirjoja. tarkoitus on paitsi kuluttaa jämälankoja, niin myös opetella jotain uutta. Haluan oppia uusia tapoja tehdä kärjet ja kantapäät ja opetella tekemään 2 sukkaa kerralla pyöröpuikolla ja sitten vielä voisi kokeilla sukkia tekemistä kärjestä alkaen. Eiköhän tuossa liene aikomusta kerrakseen. Luulen kyllä, että helmikuun varsinainen koitos on se, että aion pitää kiinni karkkilakosta. Ei minulle langaton lokakuukaan ollut mitenkään ongelmallinen. Se kun taisi venähtää joulukuulle asti ilman mitään tuskia. Voi olla että muistan väärin, mutta en nyt jaksa tarkastaa vanhoja postauksiani.

Jos seuraavaksi kerraksi olisi jotain näytettävääkin ompelusten saralta. Nyt hakusessa on sopiva silkille sopivan värinen lanka. Asiaa edesauttaisi se, että muistasi joskus ottaa kankaan mukaan, kun on menossa lankaa valitsemaan. Ehkä huomenna.

Höh miksei metematiikkaa opetettu tällaisilla laskuilla?