keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Lisää sukkia

Olen saanut kahdet sukat valmiiksi. Ensin nämä hamsterisukat.

Lankana 7-veljestä, puikot 3,25 ruusupuiset Suzannet, jalkaterän pituus on noin 19 cm, kantapäänä ranskalainen kantapää ja grammoja kulutettu 55 g. Malli oma. Tein lyhyet varret kun kuvittelin että lanka loppuu, mutta sitä jäikin ikävä nyssykkä.

Ja sitten nämä toiset, joista aion hamsterikisassa pyytää vähän säälipisteitä. Nämä ovat meinaan UFOT ja jollei kuvasta huomaa, että nämä ovat minulle 10 numeroa liian suuret, niin kerrottakoon että nämä ovat miesten sukat kokoa 45.

Joskus reipas vuosi sitten aloin näitä tekemään ja kun tuli kevät ja kesä niin eihän niitä tarvinnut. Syksyllä kaivelin nämä esille, mutta kovin hi-taaaaas-ti kerroksia on tullut. Päätin tehdä nämä valmiiksi, että tulevalla omistajallansa olisi edes hienoinen mahdollisuus käyttää niitä tänä talvena. Jotain tekemisen puisevuudesta kertoo se, että kun aloitin tekemään kärkikavennuksia, niin en saanut aikaiseksi tehdä noin 10 kerrosta vaikka monena aamuna ja iltapäivänä olisi työmatkoilla ollut hyvää aikaa. Tänään vihdoin kiskaisin ja tein ne kavennukset! Hyvä minä.

Tekniset tiedot: Lankana 7-veljestä, puikot 3 Addit, kantapäänä tavallinen (saksalainen) kantapää vahvistettuna ja grammoja kulutettu 145 g. Malli oma. Vaikkei näitä oikeastaan hamsterisaldoon voikaan kirjata.

Lisäksi olen lahjoittanut Jaakon päiväkotiin 480g jämälankoja, lähinnä tekokuituja joista en pidä. Ja olen saanut arviolta 5g ruskeata villalankaa työkaverilta, koska minulla ei ollut yhtään tumman ruskeaa lankaa ja tarvitsin sitä kipeästi huovutetun pannulapun viimeistelemiseen. Tänään kävin kyllä lankakaupassa, mutta pidin näppini visusti irti langoista. Niiden sijaan ostin pienen palettiveitsen. Niin siinä lankakaupassa myydään siis myös taiteilijatarvikkeita. Mutta siellä ei myydä bambu-puikkoja vaikka olen niitä useampaan otteeseen kysellyt. Pitää varmaan ostaa niitäkin sieltä Stickbutikenista.. :)

Ai niin. Pakko tunnustaa, että se karkkilakko kesti peräti viikon. Sitten yhtä työjuttua tehdessä oli pakko saada salmiakkia.