tiistaina, elokuuta 07, 2007

Hoh hoijaa

Pää on ihan sekaisin. Vuorokausirytmistä ei ole meillä tietoakaan muilla kuin Jaakolla ja miehellä. Minun valvomiseni kun menee luonnollisesti vauvan syömisten mukaan. Se on ollut havaittavissa, että klo 01-05 vauva tykkää tankata maitoa ja seurustella- ja minä herään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Sitten kello tulee 07-08 ja Jaakko herää ja herättää kaikki muutkin. Tänään on kyllä jo toinen päivä kun lapset nukkuvat samaan aikaan päiväunia! Hörppään vain kupin kahvia ja liityn seuraan.Tämä piti esitellä: Vanhoilla, valmiilla Ottobren kaavoilla väsäsin viime viikon tiistaina Jaakolle paidan aamupäivällä, kun ulkona satoi aina vaan. Housut on leikattuina ja odottavat ompelijaansa. Samaisena päivänä käytiin muuten SeaLifessa ja ainakin Jaakolle oli vaikuttava kokemus. Siitä riittää juttua harva se päivä.

Jaha, meni liian pitkään kahvin ja blogien kanssa, syömäri kutsuu. Eilen vauva oli melkein jo saavuttanut syntymäpainonsa!

2 Comments:

Anonymous Kolmasnainen said...

Vauvaonnittelut! Suloinen <3

9:39 ap.  
Anonymous ilosilmukka said...

Onnea uudelle (ja vanhoille) perheenjäsenelle! Ja jaksamista, toivottavasti saat unet jotenkin riittämään! Jos ehdit ja jaksat kirjoitella, täällä olisi kiva käydä lukemassa kuulumisia. Meillä on vähän sama tilanne tulossa sitten talvella...

1:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home