lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Turinaa

Kaikenlaista on taas sattunut tällä viikolla:

- Joonaksella on pitkittyneestä nuhasta tullut korvatulehdus ja ensimmäinen antibioottikuuri päällä

- Jaakolle valmistui uudet lapaset Woolista, joihin piti tulla merihevoset, mutta ne olivat niin kivat etten ehtinyt niihin mitään kirjoa. (Jaakko piti niitä potalla istuessaankin :)) Huomattavaa on, että toisen tumpun tein samalla kun imetin yöllä! Aikaa meni 2 jaksoa Ilman johtolankaa ja lähes 1 Midsomerin murhat. Mitä varten muuten yöllä tulee vain murha- ja jännitysjuttuja??- Kaverin pikkuvauvalle tein 2,5 puikoilla Lanettista tumput valepalmikoilla ja ihastuin palmikkojen ohjeen yksinkertaisuuteen.
- Kaverin tytölle tein kissa-sorminuken, ohje päästäni. Jaakko olisi halunnut samantien samanlaisen, joten pitää joku hetki värkätä moinen.- Olen käynyt yksin kaupassa - aikaa meni 23 minuuttia ja ostin suklaata. Karkkilakko ei ole voinut kovin hyvin. Ja ensi viikolla en edes yritä, kun mies on 3 päivää työmatkalla. Missä välissä minä syön ja nukun? Tosin näitä työmatkakuvioita pelkään aina etukäteen, mutta sitten kun on tilanne päällä, niin kas, kaikki lutviutuu kyllä. Hermoja ja pitkää pinnaa vaan kysytään tavallista enemmän.

- Jaakolle tein taas parit collegehousut. Oliivinvihreät ja vaaleanruskeat. V.ruskeisiin tein eteen taskut ja lahkeista vähän pidemmät, muuten kaavat ovat samat vanhat. Välillä housuja kuluu aika vauhtia, kun tulee vahinkoja. Tällä viikolla pahalla nuhalla ja pissavahingoilla näytti olevan toisiinsa jonkinlainen yhteys.

- Minun käsityökopassani on vain kaksi keskeneräistä työtä, joista toinen on ufo. Sen aion nyt selättää.