tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Lugn och ro

Joopa joo. Ei ole meillä ollut kovinkaan rauhaisaa. Osasin hyvin ennustaa, että yöt muuttuvat rikkonaisiksi. Joonas harjoittelee ylösnousemista aina ja kaikkialla kelloon katsomatta. Pari yötä sitten tilanne taisi olla pahin: 3 tunnin aikana nousin rauhoittelemaan häntä noin 20-30 kertaa... Olo on sanalla sanoen väsynyt ja pahantuulinen, kun ei saa nukkua päivällä eikä yöllä. Tiedä sitten onko se sattumaa, uhmaa vai mustasukkaisuutta, mutta Jaakkokin on ollut sangen rasittava. Uhmaa joka käänteessä ja kaikki asiat ovat jotenkin väärin. Silti heti perään kaipaa hellyyttä ja syliä. Tänä aamuna heti heräämisen jälkeen Jaakko tönäisi Joonaksen nurin ensimmäisen kerran - ihan tahallaan. Onneksi sentään meidän sängyn päällä ettei Joonasta sattunut mihinkään, mutta silti tieten tahtoen.

Nämä sukat kiilasivat muiden tekemisten ohi. Jepyn ohjeella polvekeraidalliset sukat, koko noin 36-37. Lankana vaaleanruskea 7-veljestä ja puikkoina 3,5. Kärkikavennukset tein ohjeesta poiketen. Muuten olen saanut vain muutamat kaavat piirrettyä. Ja saumurista ei kuulu vieläkään mitään. Ei sillä, en olisi kyllä mitään ehtinyt tekemäänkään.

2 Comments:

Anonymous Susanna L-A said...

Voi mikä pikkujumppari! Meillä ihan samanlaista, nuorempi tosin jo 8 kk. Ja isoveli kohta 4, ei pahojaan tee mutta välillä näkee että harmittaa kun pikkuveli oppinut yhtä sun toista uutta.

6:54 ip.  
Blogger Arteeni (Sia) said...

Tosi nätit sukat!

8:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home