sunnuntaina, helmikuuta 03, 2008

Pakkopullaa

Aina välillä on tehtävä tylsiä ompelujuttuja. Minusta on mukavaa ommella, mutta pyyhelenkkien, housunkavennusten yms. ompeleminen on niin.........plääh. Siksi sellaisia pakosti ommeltavia tuppaakin kertymään pinoksi asti.

Tämän päivän saldo:
- 2 pyyhelenkkiä
- 3 ruokalappua
- 1 housujen vyötärön korjaus
- 1 housujen kavennus
- 1 uudet perus collegehousut Jaakolle, jotain 100 senttiset (nämä ovat olleet leikattuina varmaan pari kuukautta)
Noissa housuissa kokeilin sentään jotain uutta - kaksipuoleista tukikangasta. Siis siinä on molemmilla puolilla liima. Dinosauruksesta ei tullut mitenkään hirmu siisti, olisi pitänyt leikata tarkemmin kuva ja samoin tukikangas, mutta tietääpähän seuraavaa kertaa varten. Eipä tuo housukangaskaan ole mitään huippua, vaalenee aika tavalla pesuissa ja nyppyyntyy nopeasti.

Tänään pitäisi vielä purkaa eilen neulomaani liivin etuosaa v-aukon aloitukseen asti. Sen siitä saa, kun omasta päästä tekee yön pimeinä tunteina Tähtiporttia katsoen.

Pesukoneessa on pari perjantaina hankkimaani uutta kangasta. Niistä aion ommella ITSELLENI paidan (semmoisen Nanson toimistopaidan tyylisen) ja sitten velourhousut Jaakolle. En edes muista milloin olen ommellut jotain itselleni alusta asti. Näitä kavennus, lyhennys, muokkausjuttuja ei lasketa. Ne ovat pakkopullaa.

Nämä sentään maistuivat ihan muulle kuin pakkopullalle :)


Iloista laskiaista!

1 Comments:

Anonymous Jani said...

Moikka,

Kävin kurkkaamassa täällä, että mitä oot puuhastellut.

Se paitakangas, jonka minulle löysit on tosi hienoa. Nyt pistän sen vaan äkkii pesuun niin pääsen leikaamaan kolmatta paitaa - vihdoinkin pilkullista!!

10:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home